Anki

Jeg var ferdig utdannet Cidesco hudpleier i 1992. Min interesse og kompetanse har alltid vært kosmetisk kjemi. Hvordan virker et produkt i huden? Hva gir resultater og hva kan være skadelig? Jeg er opptatt av at min kunnskap skal være faktabasert og holder meg dermed stadig oppdatert på utviklingen i bransjen.  Jeg drev egen klinikk i noen år før jeg begynte på leverandørsiden, hvor jeg har jobbet de siste 25 årene.

 

Jeg har opplevd en enorm produktutvikling og dermed endring av effekt på huden i løpet av 20 år. En god terapeut har fantastiske hjelpemidler til alle hudtyper, så lenge terapeuten selv utvikler seg og kan benytte teknikkene riktig.

 

Siden 1992 har jeg testet enorme mengder produkter. Dette ser jeg ikke lenger på som en gode, men et must for å vite hva som virker og hva forbruker kan forvente. Produktene og behandlingene jeg skriver om i denne bloggen har jeg selv erfart, i løpet av alle disse årene. Jeg skriver om produkter som holder det de lover og som inneholder positive ingredienser for huden. Jeg har selvfølgelig også testet en rekke produkter og behandlinger som ikke tilsvarer forventningene, i forhold til innhold og resultat. Disse skriver jeg ikke om.
JEG KJØPER SELV INN MESTEPARTEN AV PRODUKTENE JEG TESTER, NOEN FÅR JEG OGSÅ FRA LEVERANDØRER. ALLE INNLEGG SOM ER BETALT (VELDIG FÅ) MERKES MED ANNONNSE.
Jeg ønsker å gi forbrukeren faktabasert informasjon, for å kunne ta riktige valg, i en bransje som oversvømmes av reklame og falske løfter.
Håper du liker det du leser!

 

Følg meg på Facebook: https://www.facebook.com/skincarebyanki/ og Instagram: @skincarebyanki.no

Close