Jeg vedder på at du har hørt om Ferulic Acid om du er opptatt av aktiv hudpleie?

Ferulic Acid/ Ferulinsyre er en antioksidant som hjelper til med å beskytte huden din mot miljøskader (dvs. frie radikaler) ved å nøytralisere trusselen før den når hudcellene dine. I utgangspunktet er det et skjold for huden din mot for tidlige fine linjer, mørke flekker og irritasjon.

Ferulinsyre er også kjent for å øke effekten av andre antioksidanter den brukes sammen med, inkludert vitamin C, niacinamid og vitamin E, som er grunnen til at hvert ferulsyreserum på markedet har minst én (ofte flere) andre antioksidanter i formelen .

 

Hva gjør Ferulic Acid for din hud?

Øker effekten av andre antioksidanter

Virker blekende/reduserer ujevn pigmentering

Forebygger linjer og solskade

Gir en lekker glød

 

Killer kombo på vår og sommer!

Ferulic Acid og C-vitamin er en killer kombo på vår og sommer. Fordi de sammen får kraftig beskyttende effekt og hindrer økt pigmentforskjell, linjer og hudaldring. Huden bevarer en sunn hudhelse og en lekker glød gjennom hele sommeren. Hudens immunforsvar tåler rett g slett mer før den eldes.

Vær forsiktig med Ferulic Acid om du..

Har du en sensitiv hud, skadet hudbarriere eller er sår i huden skal du ikke bruke Ferulic Acid. Har du en aktiv hudsykdomm skal du alltid konsultere en hudlege før oppstart.

Mine Favoritter:

Jeg synes jeg får en jevn hudoverflate med lekker og langvarig glød ved bruk av Ferulic Acid. Særlig når den kombineres med andre gode hudpleiende ingredienser. Disse produktene liker jeg godt:

 

NOON Aesthetics SOS – Smart Occlusive System. Smart Occlusive System er en krem for tørr til veldig tørr hud som gjenoppretter funksjonen til hudbarrieren og gir en rask og langvarig fuktighetsgivende effekt. Smart Occlusive System er en krem for tørr til veldig tørr hud som gjenoppretter funksjonen til hudbarrieren og gir en rask og langvarig fuktighetsgivende effekt. Okklusive lipider Kolesterol 6 %, Ceramides 2 % Fettsyrer 2 % Antioksidanter: Ferulic Acid, Vit.EOkklusive lipider Kolesterol 6 %, – Ceramides 2 % – Fettsyrer 2 % – Antioksidanter: Ferulic Acid, Vit.E

 

Dr Dennis Gross Advanced Retinol + Ferulic Overnight Wrinkle Treatment Gi huden et løft med dette nattbehandlende serum som med retinol, niacinamid og nattlys­olje gjør huden fastere, minimerer rynker og mørke flekker, jevner ut hudstrukturen og sørger for at huden gjenvinner sin fuktbalanse – mens du sover.

 

C E Ferulic® fra Skin Ceuticals er en kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring av huden. . Serumet inneholder L-askorbinsyre, E-vitamin og ferulinsyre. Den helt unike formuleringen av potente ingredienser skaper synergiske fordeler og gjør C E Ferulic® til et effektivt forsvar mot frie radikaler. FORDELER • Antioksidanter fungerer i synergi • Beskytter mot de skadelige frie radikaler og styrker huden for å hjelpe med å forebygge og redusere tegn på for tidlig aldring • Forebygger vedvarende forandringer i huden • Når den først har blitt absorbert i huden, kan den ikke vaskes eller gnis av – perfekt for bruk sammen med solbeskyttelse • Ideell for tørr og normal hud.

Doctor Babor PRO FR Ferulic Acid Concentrate støtter hudens naturlige forsvar og kampen mot frie radikaler samt utseendet til UV-indusert oksidativ aldring av huden. Hjelper med å forynge utseendet på skadet hud. For hud som føles avslappet og ser myk og beskyttet ut. Påføres morgen og / eller kveld etter rengjøring. Bruk en pipettelengde konsentrat og masser inn i huden. Fri fra dufter og kunstige fargestoffer, Silicones, Sulfates, Parabens, Phthalates, Gluten, Cruelty Inneholder: Mandelolje, Propylenglykol, Ethylhexyl Isononanoate, GMS, Cetostearylalkohol, Fenoksyetanol, Stearinsyre, Ethyl ferulate, Carbomer, Sodium Lauroyl Glutamate Etylheksylglyserin, Natriumhydroksid.

 

ZO Skin Health Instant Pore Refiner Et oljefritt serum som bidrar til å minimere synlige porer. Den har en dobbeltvirkende formulering som også reduserer blank hud med øyeblikkelig mattende effekt. ➡️Jevner ut hudstrukturen, strammer porene ➡️Reduserer talg i hudoverflaten, gir huden en umiddelbar matt finish ➡️Virker antiinflammatorisk og tilfører antioksiderende beskyttelse

 

 

Dette er ikke betalt innhold. Produktene har jeg kjøpt og testet flere ganger, for egen lommebok.