Har du ventet på noe nytt og revolusjonerende? Her kommer det:

Sofwave™ er en behandling som restrukturerer hud og vev gjennom å stimulere produksjonen av nytt kollagen. Behandlingen er utviklet med toppmoderne teknologi. Sofwave™ bruker høyfrekvent ultralyd og varme for å nå de dypere hudlagene, der også kollagenproduksjonen stimuleres. Behandlingen er helt uten restitusjonstid. Sofwave™  er en klinisk bevist, ikke-invasiv og innovativ ultralydteknologi som gir en merkbar forbedret hudstruktur og løft av ansiktet!

Sofwave™ er det mest effektive ikke-kirurgiske alternativet på markedet for løft av øyebryn, hake og hals, samt reduksjon av fine linjer og rynker. Dette med kun 1 behandling! Jeg har testet Sofwave™ hos AnneEger Skin Clinic. Jeg er så heldig å jobbe for Eger Gruppen og kan dermed følge med på hva som skjer i bransjen, hvilke behandlinger som skiller seg ut og hvilke jeg bare kan droppe. Sofwave™ gir resultater langt utover det vi er vant til å se, uten bruke av kirurgi og injeksjoner.

 

 

Hvordan fungerer Sofwave™?

Høyintensive, høyfrekvente og parallelle ultralydstråler trenger helt ned til dermis, hvor kollagen og elastin produseres, og resulterer i en økt produksjon av disse. Ved hjelp av det innebygde kjølesystemet kan vi utføre behandlingen med stor sikkerhet, uten å skade det epidermale hudlaget (det øverste hudlaget).

Sofwave™ genererer varme på 1,5 millimeter i midten av dermis, som er den optimale dybden for behandling av rynker.

Systemet leverer teknologi designet for kundens komfort og med minimal smerte. Dette er en rask behandling på mellom 30-60 minutter, uansett hudtype og hudtone. Sofwave™ er en FDA-godkjent behandling.

Gjør behandlingen vondt?

Hvert puls varer i ca. 5 sekunder, hvorav de første 3,5 sekundene er relativt smertefrie, mens det siste sekundet kjennes godt. Antall pulser kommer an på hvor stort område du skal behandle. For eksempel vil behandling for øyelokk- og panneløft gi mellom 60-90 pulser, der selve behandlingen varer i ca. 15 minutter. Smerten kan oppleves som brennende, men er forbigående, og du vil ikke ha vondt etter behandlingen er gjennomført. Med integrert kjølemekanisme som beskytter det øverste hudlaget mot smerte, viser rapporter langt mindre ubehag enn med andre behandlingsalternativer basert på ultralyd. Min erfaring er at det siste sekunder i hver puls varierte fra vondt til svært vondt. Men det var 1 sekund i hver puls og etter behandlingen var smerten helt borte og ingen kunne se noe på huden min,

 

Hvilke resultater kan du forvente?

Du vil se en tydelig forbedret hudstruktur, samt løft og oppstramming av ansiktsvev. Du vil også se færre rynker og linjer.

 • Resultatet kommer etter kun 1 behandling
 • Rask behandlingstid; hele ansikt på kun 45 minutter
 • Uten restitusjonstid – du kan gå direkte tilbake til daglige sysler
 • Trygg behandling uansett hudtype og årstid
 • Betraktelig merkbare resultater!

Sofwave™ er en svært effektiv behandling som gir synlige resultater etter kun én enkelt behandling. Du kan etter én uke begynne å se forskjellen, men ettersom kollagenet regenereres, vil resultatene fortsette å forbedre seg over en periode på 4-12 måneder. Huden blir jevnere, strammere og vevet i ansiktet blir løftet.

Hvor lenge varer resultatet?

For å vedlikeholde resultatet er det anbefalt med en vedlikeholdsbehandling etter 12-24 måneder.

 

Når kan jeg ikke gjennomføre behandling med Sofwave?

Du kan ikke gjennomføre behandlingen hvis noen av punktente under gjelder deg:

 • Gravid eller ammende

 • Har pacemaker eller andre elektroniske implantat

 • Åpne sår i behandlingsområdet

 • Har cystisk akne i behandlingsområdet

 • Har utført filler eller botox i behandlingsområdet de siste 2 ukene

 • Har metalliske inplantat i behandlingsområdet

 • Isotretonin, pågående kur eller avsluttet kur de siste 6 måneder

 

Det er 2 mnd siden jeg teset Sofwave™ og jeg synes jeg ser at huden allerede løfter seg. Jeg skall selvfølgelig dele her hvordan det endelige resultatet blir. Jeg føler meg imidlertid veldig trygg på at jeg vil se stor forskjell etter alle før og etter bildene klinikken har vist meg.

Spør meg gjerne om behandlingen, eller pris på behandlingen.

Du kan også lese mer her

 

PS: dette er reklame for egen arbeidsplass, men jeg skriver alltid min egen mening om behandlingene jeg tester.