Skulle du ønske du vare bedre på å pynte deg til fest?

Jeg ser så mange rundt meg som virkelig får til den ultimate «partylooken» – er du en av de?

Jeg sminker meg omtrent likt både til hverdag og fest. Og når det kommer til antrekk går jeg enten «all in» eller hverdagspyntet. Jeg liker det klassiske, med en sprek detalj.  Den spreke detaljen kan være en knall leppestift, store statement øredobber, sko som skiller seg ut, mønstrete strømpebukser eller lekre hårspenner. Eller en kul veske, selvfølgelig. Men en slik detalj føler jeg meg alltid pyntet nok til fest.

 

Her har jeg makset. Med både leppestift, hårspenner og øredobber. 

 

Lekre hårspenner og strikker

Spenner og strikker gjør håret pyntet. Jeg er ikke så flink til å sette opp håret mitt, men med lekre spenner og hårstrikker kan det likevel se bra ut. Og husk at med god styling sitter spenner og strikker bedre og lengre. Les om det her

 

J
Jeg er veldig glad i å ha håret bort fra ansiktet, så spenner i forskjellige farger bruker jeg mye.

 

 

Store øredobber

Store øredobber pynter opp både strikkegensere og pene antrekk. Jeg bruker enten farger som skiller seg fra resten av antrekket eller noe «nøytralt», men stort. Og husk at ikke alle store øredobber er tunge.

Spenne og øredobber synder opp et hverdagsantrekk.

 

Knall leppestift

Jeg bruker enten knall leppestift eller mye pigment på øyenskyggen når jeg skal pynte meg litt. Som regel faller valget på leppestiften, det er så enkelt. Dette trikset bruker jeg også på hverdager hvor jeg føler meg litt grå og gusten. Knall leppestift

 

Jeg bruker ofte knall leppestift for å heve hverdagsmake-up til festmak-up.

 

Del gjerne dine fettriks med meg! ❤️