Når huden eldes serveres den mindre oksygen og næring. Uten oksygen og næring fungerer ikke hudcellene optimalt. For eksempel har du halvert antall fine blodårer i huden når du nærmer deg 75 år. Denne prosessen starter i 25 års alderen.. Med færre årer kommer mindre blod og dermed mindre oksygen og næringsrikt blod til huden.  Resultatet av dette er en litt grå og livløs hudfarge, og hudaldring. Derfor er jeg så opptatt av å øke sirkulasjonen i huden.

 

 

Ved siden av litt ekstra massasje ved rens og påføring av krem kan du forsøke å holde hodet så lavt du kan i 3 minutter hver dag. Du er kanskje ikke så god på å stå på hodet?  I tilfelle kan dette gjøres ved å ligge på sengen med hodet utenfor sengekanten, eller ved en yogaøvelse hvor hodet og overkroppen senkes. Etter tre minutter vil du se en mild rødhet på huden og på sikt kan dette gjøre mye for hudens sirkulasjon, funksjon og glød.

Gi det et forsøk! 🤎

 

 

Les mer om hudaldring her:

Myter om hudaldring

Vet du dette om hudaldring?