Dere har fått med dere hvor pysete jeg er med farge på leppene? Til juleselskapet, derimot, er jeg mer modig! Jeg er ikke så glad i brannbilrød farge, men det finnes så mange varianter av rødt og hvorfor ikke gå for en knall rosa? En leppestift kan ødelegge et antrekk, men den kan også heve et antrekk. Jeg tar aldri på meg ny farge til en fest, den er alltid brukt litt på forhånd slik at jeg vet at jeg føler meg vel i den. Her er mine favoritter denne julen:

 

IMG_9195

 

Det er fest og vi vil at leppestiften skal sitte hele kvelden!

Artdeco Beauty Balm Lip Base er både primer, pleie og beskyttelse i ett og samme produkt. Denne leppebasen nøytraliserer fargen på leppene dine og får frem pigmentene både fra lipgloss og leppestift. ARTDECO Beauty Balm Lip base gjør også at leppestiften sitter bedre. Et «må ha» produkt på fest!

Magic Fix fikserer leppestiften med en usynlig, beskyttende barriere. Leppestiften sitter på plass uten at du trenger å bedre på den hele tiden. Fikseringen forhindrer at leppestiften smitter av på glass, kopper og skjortekrager og forhindrer at den glir ut i de fine linjene.

 

IMG_9198

 

Ingen av disse leppestiftene er matte. De sitter lenge, pleier leppene og er akkurat slik jeg liker de i fargen.

  • Artdeco (ser dessverre ikkenummeret..)
  • Artdeco 12-423
  • LCN Lipstick 10
  • Tony Moly Panda Dream True Red
  • Tony Moly Panda DreamPink 03
  • Artdeco 12.468
  • Mii Lip Lover Whisper 01

 

IMG_9937

 

En av mine nye favoritter! Hynt Beauty Aria Lipstick i  fargen Red Fervor er akkurat passe rød for meg!

 

 

Produktene har jeg fått på presseeevnt ila de siste par årene.

Les mer om pynting til julefest her

Slik sitter leppestiften pent.