Hudpleieindustrien reklamerer ofte med produkter som har vunnet priser og det finnes flere prestisjefulle kåringer i denne bransjen. Personlig synes jeg prisene hvor forbruker kårer beste produkt i forskjellige kategorier er de jeveste. Som Victoire de la Beauté  hvor 100% av juryen består av forbrukere. Den eneste prisen som blir delt ut baset på en blindtest som lar forbrukere teste produktene hjemme og kåre det produktet som gir best effekt  helt upåvirket av fine emballasjer og store merkenavn. 

 

 

Hormeta – pioner i bransjen

Hormeta er pionerer innen bruken av mikromineraler i hudpleie og har utviklet et helt unikt kompleks som heter Oligocos-5 som består av: sink, kobber, mangan, magnesium og silisium. Sporstoffer som sink, kobber, krom, magnesium og silisium er helt essensielt for sunn og frisk hud, og mangel på disse kan føre til dehydrering og for tidlig aldring av huden i tillegg til at huden mister sin fleksibilitet og elastisitet. Ved å tilsette en kombinasjon av ioniserte sporstoffer i hudpleieproduktene trekker de aktive ingrediensene raskere inn i huden og virker umiddelbart. Ved å øke hudens eget immunforsvar, samt evnen til heling og reparasjon har Hormeta raskt effekt på generell hudhelse.

 

 

OLIGOCOS-5 – Hormetas unike kombinasjon av mikromineraler:

Disse fem mikromineralene er hemmeligheten bak Hormetas gode resultater:

  • Kobber: Virker som antioksidant. Beskytter og reaprerer hudskade, som hudaldring. Styrker hudens immunforsvar. Bedrer  melanin-, collagen- og elastinproduksjonen. 
  • Silicium: Bedrer syntesen av collagen, bedrer hudens evne til å heles og tilfører fuktighet.
  • Magnesium: Gjør huden smidigere. Hindrer oksidativt stress og immunitet. Påvirker stoffskiftet og booster reparasjon av epidermal barriere. 
  • Mangan: Bevarer elastiteten i huden. Stimulerer spreding av keratinocytter, som bedrer helingsevnen. Regenererer vev og stimulerer energiproduksjonen. Virker som antioksidant. 
  • Sink: Virker reparerende. God antioksidant, regulerer talgproduksjonen og virker antibakteriell og antiinflamatorisk. Svært lindrende. 

 

 

Hormeta vinner Victoire de la Beauté for en rekke produkter

Ikke overraskende har flere av Hormetas produkter vunnet Victoire de la Beauté priser. Deilige konsistenser kombinert med virkelig effekt gjør disse produktene til vinnere og bestselgere:

HORME GOLD Re-Generation Serum – best I test serum Dette er et anti age serum med hyaluronsyre og ekte gull som gir huden fuktighet, fylde og fantastisk glød. Huden blir fastere, mykere og strålende vakker. Vinner av Victoire de la Beauté 2017/2018

HORME GOLD Re-Generation Cream gir fantastisk glød! En anti age krem med ekte gull som reduserer rynkene og gjør huden glattere, jevnere og fyldigere. Skru tiden tilbake og få fast og spenstig hud som stråler! Vinner av Victoire de la Beauté 2017/2018

HORME GOLD Re-Generation Eye Contour Balm – den beste øyekremen mot mørke ringer under øynene og ble kåret til BEST I TEST da Victoire de la Beauté utførte blindtest av øyekremer. Re-Generation Eye Contour Balm er en eksepsjonell anti-rynkekrem som gir huden rundt øynene fuktighet, fylde og fantastisk glød. Huden rundt øynene blir synlig glattere og jevnere. Vinner av Victoire de la Beaute 2018/2019

HORME LIFT High Redefinition Cream – en fløyelsmyk oppstrammende krem som ble kåret til BEST i TEST av Victoire de la Beauté for de fantastiske resultatene den gir. Denne kremen gir deg et ansiktsløft uten kirurgi. Ansiktet får et løft, og huden blir glattere, fastere og smidigere. Kremen gir en nydelig glød, reduserer linjer, strammer opp huden og gir en frisk hudtone. Ble kåret til BEST I TEST av Victoire de la Beauté i 2007.

HORME FLASH Gold Shining Mask gir den fineste gløden  En luksuriøs ansiktsmaske full av peptider, vitamin B5, mineraler og ikke minst ekte gull som gir deg strålende hud på et øyeblikk. Den frisker opp sliten og gusten hud, og gjør den glattere, mykere og gir en fantastisk glød. Gold Shining Mask ble kåret til Best i test av Victoire de la Beauté i 2013/2014.

HORME LINE  Eye Contour Rescue Gel Mask en fantastisk øyemaske som reduserer mørke ringer og poser under øynene og jevner ut linjer og tegn på trøtthet. Vinner av Victoire de la Beauté 2015/2016

 

 

 

 

Annonse

Les mer om testen her: https://www.victoiresdelabeaute.com/en/