I dag skriver jeg om en behandling som jeg synes er litt vanskelig å skrive om. Fordi dette er typisk noe som oppfattes som «slanking». Eximia er så mye annet enn slanking. Jeg vet det er mange av dere som trener og lever et sunt liv, som jeg gjør. Så merker man at alder, traumer og hormonelle endringer påvirker kroppen uten at du har kontroll på det. Jeg får stadig spørsmål om behandlinger av cellulitte og generell «sagging» som vi ofte opplever med alderen. Finnes det noen behandling som hjelper?

Hvordan endres kroppen med alderen?

 • Redusert collagen, elastin og hyaluronsyre i huden gir redusert elastisitet og dermed slappere hud. 
 • Østrogenfall fører ofte med seg endring i lagring av fett. 
 • Med alderen mister vi muskelmasse, noe som bidrar til å øke andelen fett på kroppen. Tap av muskelmasse nedsetter forbrenningen.

 

Hvordan kan Eximia hjelpe?

Laseren spalter triglyserider i fettcellen til frie fettsyrer som ved hjelp av albuminet fraktes med blodet ut til organer og vev hvor det forbrennes.

Eximia øker blodsirkulasjonen, stimulerer cellemetabolismen som fører til økt produksjon av collagen og elastin. Drenasjen skiller ut overflødig væske, proteiner og avfallstoffer som resulterer i strammere kollagenfibre slik at huden fremstеr som glatt og spenstig. Du kan oppnå denne effekten av en kur med Eximia:

 • Øker blod- og lymfesirkulasjonen, reduserer ødemer/ væskeansamlinger
 • Øker transport av fett og avfallsstoffer
 • Øker næringsutvekslingen i celler og vev
 • Øker forbrenningen
 • Styrker immunforsvaret
 • Øker kollagen og elastin produksjonen i huden
 • Strammer opp slapp hud og reduserer strekkmerker
 • Reduserer lokale fettansamlinger 
 • Reduserer cellulitter / appelsinhud
 • Reduserer smerter ved muskel – og leddplager og reduserer rekonvalesenstid etter hard trening
 • Reduserer spenninger i kroppen

 

 

Slik foregår behandling med Eximia

Jeg har fått behandlingen av Maria som jobber hos Colosseum Medi SPA. Hun forklarer nøye hva hun gjør og tar hensyn til kroppens reaksjoner under hele behandlingen. Dette er ikke smertefullt og skal heller ikke være det. Hun  bruker først laser, som gjør at fettcellene lettere “slipper” fettet. Deretter utføres vakummassasje ved hjelp av en kopp tilkoblet maskinens vakuumpumpe. Koppen føres i forskjellige baner ved hjelp av et konstant negativt trykk. Under behandlingen stilles maskinen inn på et eget program som er skreddersydd for hvert enkelt tilfelle. Maskinen bruker positivt og negativt trykk som igjen sikrer en skånsom behandling uten ubehag.

Egne oljer laget for Eximia tilfører næring til huden og en spesialutviklet ultralydgelé effektiviserer behandling av lokale fettansamlinger på for eksempel utsiden av lår og hofter. Behandlingen avsluttes med en spesialutviklet krem som hjelper til med å fremme best mulig resultat.

 

 

Min erfaring med Eximia:

Jeg forventer egentlig ingenting når jeg tester slike behandlinger. Det jeg aller minst venter er at noe skal ha en slankende effekt, der stoler jeg fremdeles på trening og livsstil som eneste løsning. Men om du er en av de som opplever at dette ikke gir nok effekt, at cellulitten har kommet for å bli eller at huden sagger mer enn du føler deg klar for. Da er Eximia noe for deg! På Colosseum Medi SPA har de terapeuter som kjenner behandlingsmetoden godt og som også kan kropp godt, som skjønner hvilke prosesser som utløser forskjellige utfordringer. Jeg opplevde:

 • En formende og oppstrammende effekt
 • Merkbart mindre cellulitte på kun 8 behandlinger 
 • Utrolig positiv effekt på min dårlige sirkulasjon

Dette er resultater jeg ikke har opplevd av god trening og riktig kosthold, fordi årsaken til problemet har bakgrunn i hormoner og traumer. Det varierer hvor mange behandlinger du vil ha behov for, men de fleste vil merke endring etter en kur på 10 behandlinger. Noen merker det allerede etter 5 handlinger, mens andre trenger langt flere. Jeg er så fornøyd at jeg planlegger å vedlikeholde resultatet ved å gjenta behandlingen hver 6.-8. uke fremover. Jeg tenker at dette er ferskvare, som trening. Resultatet må vedlikeholdes. Dette kan du også gjøre ved endret trening, men siden jeg har veldig dårlig sirkulasjon ser jeg at treningen ikke gjør nok med huden og vevet i dybden. 

Jeg anbefaler Eximia på det sterkeste!

 

 

Ekstra tips!

Jeg brukte disse ampullene fra Babor til hjemmepleie: Doctor Babor Refine Cellular 3D Cellulite Fluid er et aktivt konsenstrat med tredobbel effekt på celulitter. De skal virke slik:

 • Hindrer fettdannelse og lagring.
 • Glatter hudoverflaten.
 • Øker blodsirkulasjonen.
 • Utvider blodkarene.
 • Styrker utstøtingen av stoffskifteprodukter.
 • Gir intens varmefølelse.

 

 

Behandlingene er sponset, men jeg skriver om min erfaring. Jeg har testet behandlingen hos Colosseum Medi SPA. Bor du på sørlandet får du behandlingen hos Renates Dag SPA.