Ekseption er en av de profesjonelle hudpleieseriene jeg liker godt! Nå har de lansert en linje med eksklusive høyaktive serum, som både kan brukes alene, eller blandes i klinikk for et personlig og skreddersydd serum. Se etter Ekeseption Mixlab. Nå kan din hudterapeut skreddersy hjemmebehandlingen til din hud ned til minste detalj og alle serumene kan også brukes sammen i ferdiglaget tilstand.

 

 

Hyaluronic peptides

Et aktivt serum med peptider som reduserer linjer, strammer opp og øker kollagenproduksjonen ved hjelp av 2% XS hyaluronsyre og 5% peptider. Peptider er korte kjeder av aminosyrer som kan være små nok til å trenge ned i hudlagene og påvirke hudcellene. Peptider stimulerer hudcellene til å øke produksjonen av bindevev og fuktighetsfaktorer i huden. Dette gir på sikt glattere, strammere hud med færre linjer og rynker.

Hyaluronic Niacin

Et aktivt serum med en rekke gode egenskaper takket være superingrediensen NIACINAMIDE. Inneholder 2% XS hyaluronsyre og hele 5% niacinamid. Niacinamid har effekt på alt fra store porer til aldrende hud. Porene oppleves som større når de blir fylt med smuss og talg som blir mørkt når det oksiderer. Når elastisiteten forsterkes i huden vil porene trekke seg sammen, og dermed virke mindre. En velfungerende hudbarriere gjør huden mindre reaktiv mot irriterende ingredienser. Den anti-inflammatoriske egenskaper har også en fin effekt på akne. Niacinamid har også lenge blitt brukt i Asia,  fordi den fremmer en jevn pigmentering på huden.

Hyaluronic vit C

Et aktivt serum som øker kollagenproduksjonen, beskytter mot frie radikaler og foto-aldring. Inneholder 2% XS hyaluronsyre og 5% ET-vitamin C. Et-Vitamin C er et multifunksjonelt vitamin som ooster kollagen- og elsastinproduksjonen i huden og gir derfor en fast og spenstig hud.Vitamin C motivirker pigmentflekker, ved å hemme et enzym, som er ansvarlig for dannelsen av pigmentet (melanin). C-vitamin kan brukes til både å lysne pigmentflekker du allerede har fått,  eller forebygge pigmenteringer og aldring i huden. Vitamin C gir mer glød og glans i huden, samt beskytter oss i solen.

 

Hyaluronic TRX

Et aktivt serum som gir fukt, øker kollagen, reduserer og forebygger hyperpigmentering og pigmentflekker. Inneholder 2% XS hyaluronsyre og 3% tranexaminsyre. Tradisjonelt har tranexaminsyre en kraftig og antiinflammatorisk virkning som hemmer tyrosinasesyntese i melanocyttene i epidermis. Super på ujevn pigmentering. Det roer ned huden og bidrar til å gjenopprette hudbarrieren. Tranexaminsyre reduserer hudens følsomhet for UV.

Hyaluronic ZnPCA

Et aktivt serum som reduserer akne og fet/blank hud. Inneholder 2% XS hyaluronsyre og 1% sink PCA. Sink er et universelt anti-seboreisk middel med antiseptiske egenskaper som begrenser bakteriell spredning. L-PCA optimaliserer sinkens biotilgjengelighet og som et signalmolekyl som stimulerer epidermal differensiering og forsterker hudbarrierefunksjonen.

Hyaluronic PHA

Et aktivt serum som bidrar til hudfornyelse ved å produsere en kontrollert og mild peeling. Inneholder 2% XS hyaluronsyre og 5% PHA. PHA har mange fordeler på huden, og forårsaker ikke irritasjon. Gode fuktighetsbevarende egenskaper holder huden gjennomfuktet. PHA er meget skånsomt og påvirker kun de øverste hudlagene: Effekten er veldig lik AHA (alfa-hydroksysyrer eller fruktsyrer som glykolsyre eller melkesyre), men er sikrere og mer skånsom mot huden. Siden det er et større molekyl, trenger de saktere inn i huden enn andre eksfolierende midler – dette gir mindre belastinig på huden. Når PHA brukes alene, kreves ingen nøytralisering etter behandling.

 

 

Legg merke til at alle serumene inneholder godt med hyaluronsyre, fordi dette er essensielle for alle hudtyper! De er også 100% naturlige, fri for konserveringsmidler, olje, silikon og og alkohol. Serumene er veganske og miljøvennlige. hyaluronic ZnPCA er det eneste serumet jeg ikke har brukt selv, ellers har jeg mikset de andre etter daglig behov. Jeg digger konsistensen og effekten!

 

 

Produktene er sponset på et presseevent og teste godt før dette er skrevet.