Prøv lymfedrenasje i kveld!

 

Det finnes flere små triks som øker effekten av innsatsen du gjør for huden din hjemme. Det tar kanskje et minutt ekstra, men du får så mye igjen for det! Du kan utføre en av mine favorittmassasjer, lymfedrenasje, når du renser eller legger på serum. Ikke bare gir dette en sunn glød til huden, det fjerner avfallsstoffer og gir huden den sirkulasjonen den trenger for å fungere optimalt. Jeg elsker lymfedrenasje! 

Har du en tørr hud skal bevegelsene gå oppover og utover. Du masserer med lett trykk, helt i overflaten, i sirkelbevegelser som starter ved halsen. Sirklene går utover og oppover, via kjeve og kinnben helt opp til hårfestet. 

Sliter du med en kombinert hud eller akne skal bevegelsene gå helt motsatt: nedover og innover. Dette kan sette i gang en renseprosess i huden og hjelpe huden med å kvitte seg med uønskede avfallsstoffer som denne hudtypen sliter med. 

Prøv da vel!