De fleste menn bruker en eller annen for for styling i håret. Jeg har snakket med et par dyktige herrefrisører som forteller at menn er ganske flinke med håret sitt. De er enige i at det er viktig å forholde seg til «less is more», med mindre det er en rockabilly-look du er ute etter?

Tre stylingprodukter til mannehår:

Velg produkter som er myke og naturlige, såkalte teksturprodukter og litt mykere paster eller vokser.

  1. Paste/Voks: Gni en liten mengde paste i håndflatene og fordel produktet jevnt i tørt eller fuktig hår. Det er enklere å forme håret om det er litt fuktig. Prøv gjerne en tørr, matt paste om du ikke vil ha et shiny resultat eller eventuelt om du har litt fett hår.
  2. Tørrsjampo tilfører håret tekstur og absorberer fett og fukt fra hodebunn og hår. Dette gir et matt og fyldig resultat og er med andre ord ikke forbeholdt jenter. Spray mot hodebunnen når du har litt lengde på håret, eller påfør med hendene om du har helt kort hår.
  3. Saltvannsspray for den litt mer vågale, som ønsker en mer fyldig volumiøs stil.

 

 

Hårvoks, produkttips:

Han trenger ikke de tunge, stive voksene. Lettere og snillere stylingprodukter kan gjøre akkurat det samme for håret, uten å skade hodebunnen. Disse produktene faller nok i smak:

Joico Structure Paste Flexible Adhesive

En lime voks som gjør det mulig å skape total kontroll over håret. Denne voksen er utrolig fleksibel, noe som gir alle muligheten til å være kreative med styling. Du oppnår mye definisjon og tekstur i frisyren din, og  sitter igjen med en matt finish. Denne pastavoksen kan brukes til alle hårtyper, og er spesielt bra for korte frisyrer. Kr. 285  

 

 

Joico Style and Finish Style Reform

En jevn definerende leire som gir en grov, matt og fleksibel finish.  En jevn, definerende leire som synliggjør krøller.  Gir en grov, matt og fleksibel finish. Påfør i håndkletørt hår eller tørt hår for maksimalt hold. Fordel med enkelhet og forme frisyren du vil ha. Kr. 219  

 

 

Har du erfaring med tørrsjampo til mannehår vil jeg gjerne høre fra deg! Hva med saltvannsspray – har du testet dette?


    Inneholder produktspons