Gehwol er det mest anerkjente og pålitelige selskapet når det kommer til produkter for føttene. Med sine 130 år på markedet, er dette selskapet med lengst erfaring og mest tyngde i faget. Produktene til Gewhol baserer seg på naturlige ingredienser og ekstrakter for å gi deg og føttene dine en maksimal helsemessig fordel. 

Gewhol er fotterapeutenes førstevalg når det kommer til behandling. Enten du har sunne, slitene, varme eller kalde føtter, sprukket hud eller fotlukt – finner du ett produkt som løser ditt problem her. Og nå har de også tre produkter med probiotika! 

 

 

Hud i balanse med probiotika.

Produkter med probiotika er allerede på full fart inn i hud- og fotpleieindustrien. Med bakgrunn i god dokumentasjon. Det å ta vare på huden før hudproblemene oppstår blir mer og mer viktig. Vi befinner oss nå midt i en livssituasjon hvor vask og desinfisering av huden er i fokus. Dette resulterer i tørr, sår, sviende og vond hud. Huden kommer med andre ord i ubalanse.

Hudens bakterieflora

Funn fra prosjektet Human Mircobiome i 2009  konstaterte at det er 360 ganger så mange bakterielle gener som menneskelige gener på og i din kropp.; 23.000 menneskelige gener kontra 8.280.000 bakterielle gener.

Dagens livsstil er en virkelig trussel for det microbiome miljøet.  Vår moderne livsstil sørger for at vi mister en del av de nødvendige bakteriene i og på kroppen vår. Årsaker til dette er:

  • Behandlet vann
  • Desinfeksjon
  • Antibiotika
  • Keisersnitt
  • Kosmetikk og såpe av noen slag
  • Manipulering av mat og miljøet rundt oss.

 

 

Hvorfor probiotika på huden?

  1. Probiotika produserer blant annet hyaluronsyre og melkesyre i huden. Hyaluronsyre og melkesyre er de beste fuktighetsfatorene vi har/ kan tilføre huden!
  2. Probiotiske microber snakker med cellene i stratum corneum, slik at de sørger for en tettere struktur i hudbarrieren.
  3. Menneskecellene har mottakere for mikrober, hvis disse mottakerne er okkupert av positive microber kan ikke de negative feste seg til cellen og bryte den ned.

Den optimale hudtilstanden er avhengig av de probiotiske mikrobene som bor på og i den. Uten disse mikrobene vil ikke huden din kunne utføre sine grunnleggende funksjoner.

Tre aktive ingredienser er basis for den nye probiotic balance-serien: Gehwol Balance

Det aktive stoffet BIOTILYS® høstes fra lactobacillus pentosus, som dyrkes ved gjæring av melkesyre og derfor er en melkesyrebakterie. De beskyttende og regenerative egenskapene til disse bakteriene er kjent innen medisin. Den fremmer naturlig reproduksjon av sunne bakterier på huden og gjenoppretter balansen. Dette regenererer og styrker den naturlige hudbarrieren, og beskytter huden.

Hvit te-ekstrakt fra bladene av camellia sinensis forsyner huden med fuktighet og beskytter den mot fuktighetstap. På denne måten er hvit teekstrakt backup for kraften til BIOTILYS®.Kineserne anerkjente teens helbredende egenskaper tidlig og brukte den for å forhindre sykdom og styrke kroppen. Hvit te av høy kvalitet inneholder koffein, mange vitaminer, jern, kalsium, kalium, fluor, natrium og sink.

Sesam-olje booster huden med viktige fettstoffer og vitaminer. Virker beroligende, gir næring til huden, og gjør den merkbart glattere og smidigere. Sesamplanten sesamum indicum stammer fra India og Kina. Sesamolje produseres av frøene. Oljen er spesielt populær i asiatisk mat, og brukes spesielt som matolje i mange tradisjonelle retter. Men den har også vært brukt til hudpleie og som massasjeolje i lang tid. På grunn av dens nærende egenskaper og den høye andelen av umettede fettsyrer som linolsyre, er den veldig populær.

 

 

De tre nye produktene fra Gehwol probiotic balance:

Jeg har brukt disse produktene en stund og synes virkelig de fortjener ekstra oppmerksomhet! Alle produktene er lette å påføre, trekker raskt inn i huden og klisser ikke. Jeg er glad i Gehwol fra før, nå er jeg helt hekta! Både hender og føtter holder seg sunne lengre! Og det er helt greit å tenke på at jeg forebygger en del potensielle problemer på føttene ved å ivareta bakteriefloraen på huden.

Produktene er veganske, PEG-frie, uten parabener og silikon-oljer. Produktene er dermatologisk testet og egner seg for diabetikere. 

 

Gehwol Balance Foot Cream 75ml kr. 340

 

Gehwol Balance Leg & Foot Lotion 75ml kr. 340

 

Gehwol Balance Hand Cream 50ml kr. 265

Gehwol Balance Hand Cream 50ml kr. 265

 

 

 

 

Produktene er sponset, det jeg skriver er min personlige mening om disse produktene.