Make-up er ufarlig! Både i og utenfor solen.

Men det finnes ingredienser i noe make-up som kan få uheldige konsekvenser, som sensitivisering av huden eller produksjon av pigmentflekker. Dette vil vi jo unngå. Men helst uten å droppe makeupen helt.

Jeg elsker de siste årenes utvikling av makeup med SPF. Fantastisk! Jeg kan legge på min beskyttende foundation før jeg går på stranden eller på cafetur, og samtidig være trygg på å unngå solskade og for tidlig aldring av huden. Jeg er solgt! Året rundt bruker jeg foundation med SPF. På sommeren erstatter jeg bare dagkremen under med en solkrem.

 

 

 

Min make-up I solen

Fargede dagkremer, foundation med SPF, pudder med SPF. Jeg har testet og funnet mine favoritter til bruk i solen. Disse vender jeg stadig tilbake til:

 

 

PCA Skin Sheer Tint Broad Spectrum SPF 45 Denne er en av bestselgerne i serien! Den anbefalles også av The Skin Cancer Foundation i USA. Det er en farget dagkrem/solkrem som skal tilpasse seg din fargetone! Vannfast solfaktor gir ren beskyttelse med et boost av antioksidanter! Rent fysisk solfilter og vannfast. Antioksidantet ubiquinone bekjemper frie radikaler og motvirker skade. Kan benyttes alene eller under makeup, den vil da fungere som en primer. Elsker konsistensen! Elsker fargen! Kr. 660

 

Babor Essential Care BB Cream SPF 20 Dette er en lett farget fuktighetskrem med SPF20, for hud som mangler både fuktighet og fettstoffer. Aloe Vera, sorbitol og squalene balanserer hudens fuktighetsbalanse og reparerer dermed hudens beskyttende barrierefunksjon. Vitamin e bekjemper frie radikaler og avokadoolje smører huden. Kremen gir en naturlig, jevn og frisk overflate til huden. Den finnes i to farger; light (01) and medium (02).

 

POWDER-ME SPF® DRY SUNSCREEN SPF30 Denne har jeg alltid med meg! Unik og bredspektret UV-beskyttelse for ansikt og kropp med naturlig leire som roer og pleier huden. Fin å bruke for å forebygge og lindre soleksem. Vannresistent opptil 40 minutter. Kr. 575,00

 

Glo Skin Beauty har nydelige solprodukter, tilpasse din hun i konsistens og farge.Disse har vært mine favoritter i mange år! De pleier aktivt mens de beskytter. Glo Skin Beauty Sensitive absorberes raskt samtidig som den gir en bredspektret beskyttelse mot solskader og forebygger aldring. Perfekt for sart og sensitiv hud da den i tillegg inneholder sterke antioksidanter som vitamin E og C og hyaluronsyre som øker fuktighetsnivået i huden. Kr. 589

 

AMAZING BASE® LOOSE MINERAL POWDER SPF20 4 i 1 – concealer, foundation, pudder og UV–beskyttelse. Oljefritt løspudder med rene og finknuste mineraler som gir en jevn hudoverflate med fantastisk glød. Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent opptil 40 minutter. En av få foundation i pudderform som ikke legger seg i linjene. Kr. 550,00

 

 

 

 

Inneholder produkspons, men jeg skriver kun om produkter jeg liker godt.