Det er velkjent at solen er en påkjenning for hud og hår. Det samme er temperaturendringer, regn og kald luft. Når huden blir skadet av været vil hudcellene fornye seg slik at huden leges. Håret er et dødt materiale som ikke kan fornye seg selv. Fargebehandlet hår er også mer utsatt for slitasje enn ubehandlet hår, og blir fortere bleket, blast og falmet ved opphold i solen eller på fjellet. Håret trenger derfor både beskyttelse, god vask og litt ekstra pleie om du vil unngå å møte høsten med tørre og slitte tupper.

 

 

Når håret utsettes for ekstremt vær trenger du:

  1. En sjampo som fjerner rester av salt-/klorvann og sand. Etter en vask med en slik sjampo vil håret trekke bedre til seg pleie.
  2. Bruk i tillegg en kur og /en balsam som gjenopprette hårets balanse. Disse bør  inneholde akkurat den blandingen av proteiner og fuktighet som skal til for å gjenoppbygge et svekket hår, og gjøre det mykt, glansfullt og sterkt.
  3. Bruk solhatt eller caps, beskytt håret i alt slags vær!

 

 

Mine hårprodukter i sommer

Disse produktene fra Kemon har beskyttet håret mitt i sommer i alt fra bading og soling til kaldt regnvær. Denne serien er ekstremt pleide og passer mitt lange hår perfekt!

Actyva Linfa Solare Shampoo

En sjampo til bruk etter sol eksponering, som også egner seg når håret trenger ekstra hjelp resten av året.  Denne rengjør, tilfører fuktighet og beskytter mot uttørking av sol, salt og klor. Etterlater håret silkemykt med volum, samt gjør huden myk og gir en nydelig duft.Gir en herlig frisk følelse, som minner meg om en skikkelig solfylt sommer. Kr. 239.

Actyva Linfa Solare Mask

Fornyende og næringsrik kur som brukes etter soling.  Reparerer håret og etterlater det mykt, blankt og lett å gre. Denne ble raskt brukt opp da den ga silkemykt hår til alle jentene i huset. Kr. 289.

 

 

 

produktene er sponset som arbeidsverktøy