Hvorfor ikke drømme seg litt bort i sommer – til Hellas for eksempel? Hvite strender, blått hav og olivenlunder. Hudpleieserien Korres er fra Hellas og bruker kun ingredienser fra eget land. Dufter og konsistenser du kan drømme deg litt bort med, når du ønsker det.  Korres inspirereres av kraften fra naturlige ingredienser og greske tradisjoner, som gir resultater til huden. De har forførende og eksotiske dufter, og en herlig silkemyk konsistens. Korres har milde, fuktighetsgivende og nærende pleieprodukter til ansikt, hår, kropp, negler og lepper.

 

 

Naturmedisin

Hellas har lange tradisjoner innen legekunst og medisin. «Legekunstens far», Hippokrates, er nettopp fra Hellas. I Hellas er det ingen konkurranse mellom naturmedisin og skolemedisin, og leger anser disse to disiplinene som fullverdige.

George Korres vokste opp i denne helsebevisste greske kulturen. Han studerte først medisin, deretter homeopati, og gikk i lære hos det eldste homeopatiske apoteket i Athen, Tzivanides Pharmacy, fra 1988. De gode resultatene fra homeopatiske midler og urter fascinerte George Korres i så stor grad at han bestemte seg for å overta hele apoteket. George Korres tok over apoteket i 1992, med utsalg i 1. etasje og laboratorium i 2. etasje hvor alle resepter ble fremstilt.

 

 

Ingredienser hentet fra gresk natur

Naturingredienser hentes inn fra ulike gårder i Hellas. Noen økologiske bønder har spesialisert seg på lavendel, andre på roser, safran eller kamille. Ekteparet Korres har initiert samarbeid med jordbrukere om å dyrke lokale planter, blant annet på den greske øya Chios. De benytter også vinplanter fra vulkanøya Santorini som ingredienser.

 

Denne dagkremen til svært tørr, voksen, hud er det nyeste tilskuddet i serien. Rik og nydelig konsistens og super til voksen hud!

 

White Pine Collection

Denne linjen er er utviklet for hud som tydelig bærer preg av overgangsalder, og lover en hud som ser og føles lik som huden var før overgangsalder. Den kraftige ingrediensen Greek White Pine vokser på de høyeste toppene av det kjente fjellet Pindus, og er KORRES sin siste oppdagelse. Under studier av denne unike ingrediensen oppdaget de at den er spesielt bra for å redusere tegn til aldring. Denne naturlige peptidblandingen er en aktiv behandling rettet mot aldring etter overgangsalderen og kan hjelpe huden tilbake til dens opprinnelige form før overgangsalderen. Denne blandingen gir en målrettet behandling, samtidig som den gir intens næring og reduserer tegn til aldring som dype rynker. White Pine er den kraftigste og mest naturlige løsningen for hud som ikke har noe alder, selv etter overgangsalder. White Pine fra Korres passer min hud perfekt!

 

 

 

 

Produktet er sponset på et presseevent.