For en stund siden fikk jeg teste Babors nye ReVersive behandling : The Pro Youth Treatment. Tekstur, massasjeteknikker og enhver aktiv ingrediens i denne behandlingen er en ren nytelse. Anne Cole Arnesen hos Babor har gitt meg all informasjon om behandlingen før jeg kommer. Jeg har lest meg opp på de aktive ingrediensene, jeg vet hva de skal gjøre og hva jeg kan forvente. Tror jeg..

Velkommen – til en verden av roser!

ReVersive Pro Youth Treatment starter I en verden av roser, hvor hodet ditt vugges frem og tilbake. Dette er en beroligende bevegelse som bare må oppleves! Selve ansiktsbehandlingen starter med en massasje med rosekvartssteiner som virker avslappende på nakkemuskulaturen. Du går nå inn i behandlingen totalt avslappet og huden er klar for å trekke til seg maksimalt av de aktive stoffene. 

 

 

Ingredienser verdt å legge merke til:

  • Anti-OX Complex aktiverer hudens egne detoxenzymer.
  • Eplevann som øker hudens evne til å absorbere aktive ingredienser. 
  • Signaturingrediensene som går igjen i behandlingen er en av verdens første kraftpeptider som virkelig kickstarter energinivået i huden. Hele behandlingen består av deilige konsistenser og dufter, samtidig som du kjenner det jobbes godt i huden. 

 

 

Optimalt opptak av ingredienser:

Opptak av ingredienser optimaliseres når du er totalt avslappet. I tillegg gjøres det enda mer i starten av behandlingen som sørger for at ingrediensene trekker dypt ned i huden. Rich Vitalizing Mask kan gi en lett prikkende følelse på huden når den aktiverer hudmetabolismen og gjør huden enda mer mottagelig for aktive ingredienser.  En peeling med 10% fruktsyrer fjerner  døde overfladiske hudceller forsiktig uten å forårsake mekanisk irritasjon. Den etterlater huden silkemyk og optimalt opptak av ingredienser sikres.

 

 

Massasje gjennom hele behandlingen:

Du får faktisk oppleve hele tre forskjellige massasjer i løpet av behandlingen:

  1. Anne begynner med en rosekvartsmassasje for å aktivere lymfesirkulasjonen og avgifte vevet. 
  2. Dette blir etterfulgt av en vevstimulerende intensivt massasje. Ved hjelp av en spesiell massasjeteknikk trykker Anne bokstavelig talt ReVersive pro youth serum inn i huden. Dette gir en fantastisk glød! ReVersive pro youth øyekrem påføres den delikate huden rundt øynene og munnen. Kremen masseres også inn i huden med rosekvartsstein. 
  3. Den tredje massasjen, Lifting Touch, ble utviklet av BABOR i samråd med fysioterapeuter for å oppnå enda dypere muskelavslapping. BABOR Lifting Touch stimulerer vevet intenst, øker mikrosirkulasjonen og fremmer effekten av anti-aldringsproduktene ved å la de aktive ingrediensene trekke dypt inn i huden. Samtidig brukes spesielle bevegelser på vevet som fører til at væske som har samlet seg her renne bort fra det berørte området. Under denne massasjen blir ReVersive pro youth serum og ReVersive pro youth creme rich arbeidet inn i huden. Hender og armer blir først  integrert  under peelingen, da de peeles med Sugar Oil Peeling, nå gir Anne dette området en deilig massasje som skaper en følelse av total avslapning.

 

 

Oppdag din indre glød

På slutten av behandlingen venter et nytt høydepunkt: Maske med wow-effekt. Ved bruk av en pensel legger Anne ReVersive pro youth nattmaske i ansiktet, på halsen og décolleté. Hun legger ReVersive pro youth eye folie, som bare er tilgjengelig i denne behandlingen, over øyeområdet mens resten av ansiktet er dekket med gasbind mettet med ReVersive roseduft. Mens masken virker, utføres milde strykbevegelser med rosekvartssteiner over ansiktet, halsen, décolleté og hodebunnen. Til slutt fjernes gasbindene med sirkelbevegelser, noe som gir deg en frisk, lett følelse og hud som er fuktig og har en myk, rosenrød glød.

Behandlingen varer ca 90 min og er ren nytelse i 90 minutter. Huden stråler og fungerer optimalt lenge etterpå. Rosen, den viktigste ingrediensen i denne linjen, dufter svakt gjennom hele behandlingen. Dette er velvære for hud og sjel, samtidig som det faktisk benyttes ingrediensteknologi som har vunnet Nobelpris.

 

 

Behandlingen er sponset, men jeg skriver det jeg erfarte.