Er det flere enn meg som synes håret ser litt begredelig ut når frisørbesøket utgår? Ikke at det er det største problemet vi sliter med for tiden, men det er i alle fall et av de enkleste å gjøre noe mer!

Prøv fargebalsam!

Først det siste året har jeg testet fargebalsam og det anbefaler jeg flere å gjøre! En fargebalsam virker som en glansvask og vil være med på å holde fargen din frisk  enten du er blondine eller brunette. Fargede sjampoer er til og med bevarende for mørke og røde toner. De har små pigmenter i seg som fester seg godt til håret, samtidig som de pleier og gjør håret silkemykt. Jeg er frelst! Hårfargen ser faktisk friskere ut lenger og samtidig får jeg god pleie til håret. Enkelt og greit å bruke, merkelig at jeg ikke alltid har brukt dette.

 

 

 

Goldwell Dualsenses Color Revive Color Giving Conditioner

Dette er en balsam for de som ønsker å holde hårfargen vakker hjemme mellom frisørbesøk. Balsamen, light cool blond, som passet meg best inneholder microPROtec-kompleks kombinert med direkte farger som eliminerer gyldne toner, slik at håret er kaldt i fargen. Jeg liker gyllen hårfarge, men når det er lenge siden frisørbesøket kan fargen min nesten blir litt for gul.. Balsamen gir også håret optimal omsorg, slik at det blir mykt og godt preparert. Denne er ideell for deg med et lyst og kaldt hår som ønsker å holde gyldne toner unna. Du finner flere fargevarianter, om denne ikke passer din hårfarge.

Bruk :  Påfør i vått hår med engangshansker  – La virke i 2-5 minutter avhengig av hvor intens du vil ha fargen – Skyll deretter grundig med vann

Kr. 229

 

 

Kemon YO COND Color System

Pleiende kur med fargepigmenter, som tilfører glans og næring. Finnes i flere farger! Yo Color System er hårfargen som behandler hårets helse. Serien er en komplett pleiende behandling, en yoghurt-basert blanding med sertifiserte økologiske ingredienser.  Yoghurtekstrakt beskytter og gir håret liv mens de naturlige ingrediensene sikrer en skånsom fargebehandling for både hår og hodebunn. Pålitelig og allsidig, Yo Color System er et kraftfullt system for den profesjonelle frisøren. En fargebalsam med sur pH som farger og gir næring til håret og samtidig lukker skjellaget på en perfekt måte. Intensiverer fargen og gir håret glans og en farge fult av liv! Til blondt hår finnes den fargene honning, sølv, beige, sand og platinum.

Kr. 299

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy