Forskning viser at mennesker globalt blir mer og mer sensitive og tørre i huden. Klima, livsstil, kosthold, samt endel stress og det at vi reiser mer er en påkjenning for huden vår. I fare for å repetere meg selv.. Fuktighet gjør underverker med alle hudtyper. All hud trenger balanse i fuktighetsnivået, ikke bare genetisk tørr hud. Så raskt denne balansen er opprettet vil du se tydelig bedring på de fleste utfordringer med huden. Huden vil også lettere påvirkes av videre behandling, av alt fra behandling av akne til sensitiv hud og linjer.

PCA skin har aktive produkter som raskt gir resultater på huden. De har selvfølgelig også god hjelp til dehydrert hud. Hvis du er usikker på hvor du starter ditt behandlingsforløp er det alltid en god ide å starte med å øke fuktighetsnivået i huden og reparerer hudens barrierefunksjon slik at huden holder på fuktigheten som tilføres. Når dette er i balanse kan du videre behandle hudaldrinag, pigmentering og akne. En hud med god fuktighet vil raskt vise synlige resultater.

 

 

Hvordan behandle dehydrert hud?

 1. Bruk en mild rens, morgen og kveld, som effektivt fjerner makeup og forurensing uten å tørke ut huden. En melk eller krem konsistens passer godt. Du kan også med fordel forsøke en oljerens.
 2. Bruk peeling! Hvis du ikke fjerner de døde, tørre hudcellene som blir liggende på hudoverflaten vil du ikke få maksimal effekt av dine hudpleieprodukter. Etter en peeling vil de aktive stoffene trekke godt inn i huden og gi bedre resultater. Finn en peeling som passer din hud og bruk den 1-2 ganger i uken.
 3. Sørg for at din fuktighetskrem inneholder masse fuktighet, ikke nødvendigvis fett. Og at den også etterlater en tynn beskyttende hinne på huden slik at du ikke mister mer fuktighet enn du klarer å tilføre.
 4. Et fuktighetsserum kan med fordel brukes under kremen, for økt effekt. Et serum trekker med seg de aktive ingrediensene i din krem dypere ned i huden i tillegg til at den, i seg selv, også er svært aktiv.
 5. Bruk SPF på dagtid! Solens stråler vil alltid virke uttørkende.

 

 

PCA Skin til dehydrert hud

Jeg bruker alltid produkter til tørr hud i min hjemmepleie. Jeg er 47 år og skrumper praktisk talt inn… (Les: grunnet hormonelle endringer blir huden mer og mer tørr.) Ved å bevare høyt fuktighetsnivå i huden vil linjene bli mindre synlig og huden mer mottakelig for annen behandling. Jeg anbefaler disse produktene på det sterkeste:

PCA Skin bruker blant annet hydrolysert Hyaluronsyre – denne består av små molekyler, og kan penetrere ned i huden for å levere fuktighet på et dypere nivå og dermed forbedre fuktigheten i huden enda bedre og tydelig redusere dype rynker.

PCA Skin Hyaluronic Acid Boosting Serum

Avansert hyaluronsyreformel som plumper og fukter huden i dybden. Denne delikate blandingen gir en dypere, langsiktig effekt på tre nivå: på overflaten, dypere i huden og forbedrer hudens egen hyaluronsyre produksjon. Den er en redning for dehydrert hud og jeg bruker dette serumet omtrent hver dag, hele året. PS: dette serumet er svært godt egnet i kombinasjon med filler for å bevare resultatet lenger.

 • Hyaluronsyre og Sodium Hyaluronate (Hyaluronsyre Natrium Salter) – gir en mykere og glattere hud men den forhindrer fukttap og optimaliserer fuktigheten i det øverste laget i huden
 • Hydrolysert Hyaluronsyre – på grunn av at denne består av små molekyler, kan den penetrere ned i huden for å levere fuktighet på et dypere nivå og dermed forbedre fuktigheten i huden enda bedre og tydelig redusere dype rynker
 • HA-Pro Complex™ – har egenskapen til å virke stimulerende på hudens egen produksjon av hyaluronsyre. HA-Pro Complex leverer fuktighet i 24 timer på alle nivå i huden, myker opp fine linjer og rynker, og plumper og gir huden en glatt struktur. For langsiktig forbedring på fuktighet.
 • Ceramider – forbedrer langsiktig fuktighet og beskytter huden mot ytre påkjenninger
 • Niacinamide – svært beroligende antioksidant som leverer flere viktige fordeler til huden. Hjelper på å forhindre fukttap og styrker barrierefunksjonen. Å styrke barrierefunksjonen er ekstremt viktig for at huden skal være sunn og holde på en jevn hudtone. I tillegg til hjelper den på å redusere rødhet og misfarging av huden

Kr. 1590

 

 

PCA Skin HydraLuxe

En herlig rik og luksuriøs dag- og nattkrem som er perfekt for en tørr og sensitiv hud som ønsker anti-aging. Denne føler jeg tilfører huden min rikelig med fuktighet. Gir svært dyp og nærende effekt, binder fuktigheten inne i huden og heler barrierefunksjonen. Er derfor svært egnet for en tørr og sensitiv hud som trenger ekstra pleie og næring. Inneholder aktive ingredienser på høyde med et serum, men bruk likevel serum i tillegg for raskt resultat. Mindre molekyler sørger for at  flere ingredienser penetrerer dypere. Peony extract penetrerer helt ned til cellenivå og har som oppgave å beskytte cellene, samt øker volum og forhindre reduksjon av *fettputene i huden. (*Fettputene bygger volum i huden, disse blir mindre med årene og sklir litt fra hverandre, resultatet er slapp hud i kinn som fører til «bulldog» heng ved kjevekant. Forbedrer strukturen på huden og fibrene under hudoverflaten)

 • Reduserer fine linjer og rynker
 • Forbedrer huden slik at den ser sunnere og mer fyldig ut
 • Stimulerer kollagen
 • Stimulerer produksjonene av hudens viktige proteiner

Kremen gir huden nok fuktighet – reparere celler – forebygge skader ved å beskytte mot hardt klima – alt i ett produkt!

Kr. 1400

 

 

PCA Skin Hydrating Toner

PCA Skin Hydrating toner fjerner enkelt smuss og rester av makeup fra huden etter et renseprodukt.  Den tilfører også store mengder med fuktighet og næring. Tilfører antioksidanter som beskytter mot ytre påvirkninger som klima og miljø. Mykgjør og roer huden samtidig som den forbedrer fuktighetsopptaket. Kan også brukes over sminke om du påfører produktet med sprayflaske! Forbedrer hudens mulighet til å holde på fuktigheten og forhindrer skader fra frie radikaler

 • Vannmelon, eple & linse fruktekstrakt beskytter huden mot skader fra frie radikaler, forbedrer fuktighetsnivået i huden, støtter hudens naturlige fuktighetssyklus
 • Jania rubens ekstrakt er et rødt sjøgress med mektige antioksidanter
 • Nattlysolje er svært beroligende og en sterk kilde av  gamma linolensyre

Den finnes også i sprayflaske, som du kan etterfylle. Denne passer perfekt i vesken eller på kontoret og flyturen. Spray gjerne over make-up i løpet av dagen!

Kr. 550 (spray kr. 150)

 

 

PCA SKIN Hydrating Mask

Deilig, kremet,  fuktighetsgivende og beroligende maske for tørr, sensitiv og sensitivisert hud. En av PCA skins bestselgende produkter.  Kan gjerne ligge på over natten for svært dehydrert hud. Anbefalt kombinasjon med Hyaluronic Acid Boosting Serum for maksimal fuktighetsgivende effekt.

 • Beroligende og mykgjørende maske med ekstrakter fra havremelk
 • Huden får tilført og holder på viktige fuktighetseffekter i huden
 • Roer ned sensitiv og rød hud, også anbefalt til hud med rosacea
 • Dyp fuktighetsgivende effekt fra panthenol, glyserin og sodium hyaluronate (behandlet hyaluronsyre med mindre molekyler gir penetrertingsevne i huden)

Kr. 750

 

 

 

 

Innlegget er sponset, men produktene har jeg vært glad i lenge!