Noen ganger passer en behandling som ikke irriterer huden perfekt! Som rett etter solsesongen, når du ikke vil irritere huden men likevel ønsker deg mer glød. Eller før en fest, eller på en grå dag hvor du rett og slett bare føler for påfyll.

 

Facetune_12-04-2019-09-31-42

 

Intracuticals gir huden din det den trenger

Intracuticals er en ansiktsbehandling hvor et spesialserum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk. Behandlingen tilfører huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker cellenes evne til å fornye seg selv. Resultatet er en fyldigere, strammere hud som skal se yngre og friskere ut.

Intraceuticals er en mild, avslappende og  beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Det er faktisk veldig behagelig med en behandling som ikke i det hele tatt gjør vondt! Intracuticals vil øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, microneedeling eller fruktsyre-peelinger. Behandlingen selges ofte som en kur, og er veldig populær bland kjendiser og til bryllup. Allerede etter en behandling kan du se at huden er ”plumpet”, hudstrukturen er jevnere og glattere, porene er mindre og fuktighetslagerene er fylt opp. Alle vitaminene, antioksidantene og de fuktighetsgivende ingrediensene gir en merkbart synlig glød og vitalitet. Jeg fikk behandling på halve ansiktet og så stor forskjell på generell løft i huden. Den var synlig jevnere og mer plumpet der den var behandlet. Selvfølgelig fikk jeg behandlet andre halvdel umiddelbart etter sammenlikningen. En Intraceuticals Rejuvenating infusjon kan kun utføres av en terapeut som er kurset i dette, jeg fikk min behandling hos «Hud By Catrine Kullmer» i Drammen.

Det finnes flere forskjellige behandlingserumer som kan brukes alene eller kombineres etter kundens behov. Terapeuten skreddersyr din behandling.

 

IMG_7598

 

Intraceuticals hjemmepleie

Intraceuticals har effektive hudpleieprodukter designet for å gi maksimal effekt av behandlingene og for å balansere, forbedre og motvirke dehydrering, aldring, pigmentering og problem hud. Det er viktig at kunden bruker riktige hjemmeprodukter som skal foreskrives av terapeuten for et optimalt resultat og maksimal effekt.

Hyaluronsyre er hudens naturlige fuktighetsfaktor, og bidrar til å opprettholde fuktnivået i huden. Hyaluronsyre er en naturlig del av huden som holder huden fast og ungdommelig. Den gjenoppretter hudens naturlige volum, definerer ansiktskonturene og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Dehydrering er en viktig årsak til at fine linjer og rynker blir synlige og at nedbrytningen av naturlig hyaluronsyre starter.  Intraceuticals har utviklet et eget patentert 3-stegs ”Hyaluronic Layering System” hvor du finner Hyaluronsyre i lav, medium og høy molekylær vekt. Produktene skal brukes lagvis, og for optimal effekt er det svært viktig at kunden bruker de riktige produktene i riktig rekkefølge. Hjemmebehandlingen skal gjenopplive, fylle på og beskytte.

 

IMG_7839 2

Dette er produktene jeg brukte hjemme etter behandlingen. Bortsett fra eyepads skulle alt brukes daglig. det tok ikke lenger tid enn jeg normalt setter av til huden da noe av produktene skulle blandes sammen før påføring, for optimal effekt.

 

Maksimalt resultat med Intraceuticals

For å oppnå maksimalt resultat bør du bruke boostere hjemme. Boosterne er fire kraftige, målrettede serum som booster effekten av behandlingen og hjemmeproduktene. Velg mellom, Vitamin C+3, Collagen, Antioxidant eller Vitamin A. Jeg brukte alle fire. Det var viktig at jeg brukte de akkurat slik terapeuten foreskrev for å oppnå optimalt resultat. Feil bruk kunne føre til at resultatet uteble totalt.

  • Vitamin C+3 – glatter, styrker og beskytter huden med tre ulike former av C-vitamin. Boosteren passer for en hud med tegn på for tidlig hudaldring, solskader, eller mangel på glød.
  • Collagen – et rikt kollagenfremmende peptideserum som gjenoppretter volum og spenst i huden. Boosteren passer for en slapp hud med mangel på elastisitet og spenst.
  • Antioxidant – revitaliserer en grå, gusten eller stresset hud med kraftige antioksidanter. Passer for en hud som ønsker en finere hudstruktur, en stresset hud med mangel på næring og energi eller mot mørke ringer og hevelse under øyne.
  • Vitamin A – klargjør og forfiner hudstrukturen, reduserer porestørrelsen og glatter ut linjer og rynker. Passer for en grov, solskadet hud eller en aldrende hud med dype rynker. Gir en forfriskning til huden og kan også brukes ved akneutbrudd.

 

IMG_7828 2

 

Nytt! : Retouch med Intraceuticals

Denne lanseringen er midt i blinken for både de som er opptatt av hudpleie og de som er opptatt av lekre selfies. Hvert serum inneholder konsentrerte aktive ingredienser som målrettet behandler forskjellige utfordringer og deler av ansiktet. De kan brukes alene eller sammen.

  1. Retouch Highlight: reduserer rødhet og virker lysreflekterende. Gir perfekt glød!
  2. Retouch Lift: som laget spesilet for meg.. Løfter huden og booster energi og collagenproduksjonen. Øker volum i huden.
  3. Retouch Eyes: Virker både på mørke ringer, hovenhet og linjer rundt øynene.
  4. Retouch Lines: Angriper linjer og rynker. Booster collagenproduksjonen pg plumper huden. Mykner allerede eksisterende linjer.
  5. Retouch Hyaluronic Base Serum: Fyller huden med hyaluronsyre som både tilfører og bevare fuktighet i huden. Et MUST for alle hudtyper, virkelig plumpende.

 

IMG_1205

 

 

 

Reklame for en venninne som driver klinikk, og for en behandling jeg lenge har digget!