Sliter du med å velge solprodukt som passer hele familien? Jeg kan garantere  at du er «solgt» om du tester denne:

SKIN UP® S forstøver for jevn spredning

Dette er den første og revolusjonerende sprayenhet uten trykk og helt uten drivgass med evne til å forstøve flytende kremer fra PHIL PHARMA® direkte på kroppen. Når du først har skaffet deg denne enheten, kan du fylle på både SPF og aktive behandlinger mot cellulitt og redusert elastisitet. De som har testet denne til forstøving av SPF, vil aldri bruke noe annet.

  • Enkel og jevn påføring
  • Du trenger ikke smøre med hendene
  • Produktene klisser over hodet ikke
  • Produktene inneholder virkelig høykvalitetsingredienser.

 

IMG_2095

 

Partiklene du sprayer på er mikroskopiske og klisser ikke!

Ser du for deg hvor deilig det er å smøre barna, uten sand over alt? I tillegg vil mannen din elske den, da den er teknisk og fri for kliss. Når du først har skaffet deg forstøveren vil det aldri bli det samme å gå tilbake til ordinær solkrem.

 

IMG_2104

 

Du kan fylle SKIN UP® S med disse solproduktene:

Solbeskyttelse 10 SPF – 30 SPF – 50SPF

Dette er den første solkremen i forstøverform som gir en total og jevn beskyttelse mot UVB-UVA-IR-stråler. De gir også varig beskyttelse mot aldring av huden etter eksponering for UV-stråling og infrarødt lys.

Forstøverkremene til SKIN UP® S inneholder den eksklusive PHIL PHARMA® Tri-Complex baserte formelen med fuktgivende egenskaper og antioksidanter som bidrar til å motvirke skade forårsaket av frie radikaler, og holder huden myk, elastisk og fast.

 

IMG_2097

 

Her kan du kjøpe SKIN UP® S:

Selve forstøveren er en investering. Når du først har skaffet denne er det ikke dyrt å fylle på med de aktive serumkremene.

  • Forstøver og produkt 2725 kr
  • Kun produkt 495 kr

Kjøp her: Skin Up S SPF

 

IMG_2106

 

 

 

Dette er et betalt innlegg, men det jeg skriver er min erfaring.