Mitt hår tåler det meste. Men sol og saltvann sliter enormt. Jeg bruker solhatt og beskytter så godt jeg kan, men må som regel alltid klippe av en del etter ferien. I år har jeg med solbeskyttelse til håret, shampo tilpasset slitt hår og hårmaske. Så langt virker det effektivt.

 

IMG_2792

 

Liding Bahia Shampoo – fjerner rester av strandliv

Perfekt mild sjampo for hår og kropp. Rengjør forsiktig og tar bort rester av solprodukter, klor og saltvann.
Tilfører fuktighet og mykhet til hår og hud. den har en deilig duft og håret etterlates mykt og gjennomfuktet. Selges kun via frisører.

Kr. 215,-

 

IMG_9444

 

Liding Bahia Spray – under og etter soling

Under og etter eksponering fra solen bidrar sprayen til kambarhet og gjør håret mykt og silkeaktig. Holder på fuktighet.
Kan også brukes som en fuktighetsspray på kroppen.  En mild duft av kokos er helt perfekt til strandbruk!  En bestselgende solspray for håret. Selges kun via frisører.

Kr.: 259,-

 

IMG_9443

 

Masker til håret:

Actyva Nutrizione Ricca Mask 

Fuktighetsgivende maske for tørt til meget tørt hår. En bestselger i Actyva serien grunnet sin evne til å etterlate håret
silkemykt og lett å gre. Denne er helt fantastisk! Alle jentene i familien digger den! Påføres i håndkletørt hår. La virke i 5-10 minutter.
Selges kun via frisører.

Actyva Disciplina Mask

Fuktighetsgivende behandling som demper og roer ned brusete/krøllete hår. Håret blir silkeaktig, skinnende og lett å håndtere.
Har du krøller eller strandhår du ønsker å «temme» er denne perfekt! Påfør på nyvasket hår seksjon for seksjon. Kam og distribuere produktet. La virke i 5 – 10 minutter. Masser og skyll grundig. Selges kun via frisører.

Pris for begge maskene er: 299 kr (200 ml) 129 kr (75 ml)

 

IMG_9436

 


Produktene er sponset til testing for å kunne skrive om sommerhåret.