I fjor hadde jeg en langvarig utfordring med korsrygg og bega meg ut på en søken etter noe som kunne behandle dypere muskler enn jeg selv klarer å få tak i ved trening og massasje. Jeg ble anbefalt Emsculpt og booket en time lokalt hos Viken Kroppsterapi. Min rygg har en kronisk svakhet som jeg alltid må ta hensyn til. Jeg trener og går både til kiropraktor og massasje. Noen ganger låser det seg imidlertid såpass dypt at jeg må ty til andre midler for rask fremgang. Emsculpt viste seg å gi rask effekt. Allerede etter 1. behandling kjente jeg at området ble betraktelig avslappet. Etter 4 behandlinger var jeg såpass bra at trening igjen kunne holde resultatet i sjakk.

Jeg er tilhenger av å støtte nærområdet, men jeg er først og fremst opptatt av kvalitet på behandlinger og terapeuter. Joanna hos Viken Kroppsterapi har medisinsk utdannelse fra Polen og bachelorgrad innen fysisk aktiviteting fra University of Lodz. Hun er opptatt av en holistisk livsstil og i klinikken kombinerer hun teknologier og metoder som skal lindre smerter i kroppen, styrke muskulatur, bli kvitt uønsket fett og cellulitter samt hjelpe deg å skape mer overskudd i hverdagen. Jeg ble nysgjerrig på dette og fikk se bilder av resultater hun har oppnådd på kundene sine. Maskinparken hennes vet jeg virker og her finner du i tillegg en terapeut som har lang erfaring på området.

 

 

Viken Kroppsterapi  i  Årnes

Klinkkens behandlinger kan du lese om her. Jeg vil imidlertid sette ekstra fokus på dette:

Emsculpt

Ved å bruke den mest avanserte høyintensitets elektromagnetiske energiteknologien stimuleres musklene direkte med høy frekvens og høy magnetisk kraft for å få musklene til å produsere ekstreme sammentrekninger. Denne typen sammentrekning er en intensitet som ikke kan oppnås ved vanlig trening. Én behandling tilsvarer 20 000 maksimale muskelsammentrekninger, noe som øker muskelmassen og gjør musklene sterkere og klarere. Denne behandlingen testet jeg når min korsrygg var ekstremt låst for et år siden. Den fikk tak i dypere muskler og jeg kjente allerede etter en behandling at ryggen var løsere. Det kreves imidlertid en kur for mer varig resultat. Behandlingen skal gjennomføres med ca. 3-4 dagers intervaller over 14 dager. Det vil si 4 sesjoner i løpet av 2 uker. En slik behandling på 4 sesjoner tilsvarer omtrent ett års treningsmengde. Behandlingen foregår liggende hvor en probe blir plassert over området som skal behandles, (mage, armer, lår eller legs). Proben sender ganske intense elektromagnetiske bølger som påvirker musklene slik at de ufrivillig beveger seg kraftig. I praksis tilsvarer denne behandlingen som å utføre 20.000 situps på 30 minutter. Les mer her

 

 

CoolSculpting PRO

Klinikken viser til særlig gode resultater på denne behandlingen. CoolSculpting PRO  skal redusere kroppsfett og cellulitter. Behandlingen består av å fryse fett på kroppen med en ny type teknologi. CoolSculpting PRO cryolipolyse er en metode for kroppskonturering. Behandlingen fungerer best for personer med en sunn kroppsvekt som til tross for trening og kosthold ikke er i stand til å eliminere det lokalt akkumulerte fettvevet, for eksempel fra magen, magen, ryggen eller lårene.Denne metoden bryter ned fettvev og celluliter rett etter behandling, og behandlingen øker blodsirkulasjon kraftig for å oppnå et enda bedre resultat av fettfrysing. CoolSculpting PRO kan utføres på forskjellige deler av kroppen – ansikt, mage, armer, lår og rumpe. Viken Kroppsterapi har kunder som kommer fra andre deler av landet for å gjøre denne behandlingen. Dette er en iskald behandling. Noen få kan synes denne kulden er ubehagelig, men kroppen varmer selv området ganske raskt etter at behandlingen er avsluttet. Les mer her.

 

 

Lymfedrenasje med biostimulering

Denne «romdrakten» er et kompresjonssystem som opererer ved hjelp av oppblåsingspumper kombinert med infrarød varme. Sistnevnte er nytt for disse draktene og svært behagelig. Enheten har separate kamre som  fylles med luft og trykk designet for å simulere en dyp massasje, fra tærne oppover.  Drakten skal øke blodsirkulasjonen og lymfestrømmen, samt bedret ekstracellulær væskeklarering.

Lymfatisk massasje er rensende for kroppen, stimulerer huden til å arbeide, kan være positivt for cellulitter samt støtte kroppsforming. Regelmessig bruk over lengre tid støtter utviklingen av hele lymfesystemet. Lymfesirkulasjonen er viktig for drenering av avfallsstoffer i kroppen. Dette systemet har ingen pumpe, som hjertet er til blodårene ellers. Alle vil oppleve denne behandlingen som behagelig, mens for noen er den faktisk nødvendig. Les mer her.

Du finner resultater fra behandlingene Viken kropsterapi har utført her Ta tuden innom om du bor i nærområdet. 👍🏻

 

 

 

 

 

 

AD: jeg har fått sponset to behandlinger da jeg ble så fascinert av resultaterne klinikken viser til. Velger derfor å dele med dere her.