I år ønsker vi oss opplevelser og julegaver som sparer oss for utgifter i januar.

Jeg har spurt mine følgere hva de ønsker seg til jul og hudpleieprodukter kommer høyt på listen. Produkter de enten kjenner fra før og dermed slipper å kjøpe inn selv eller produkter de ikke tar seg råd til å kjøpe akkurat nå. Hudpleieklinikkene bugner av gode tilbud på hudpleieprodukter. Gavepakker til alle hudtyper og i alle prisklasser. Finner du ikke noe som passer der, så hjelper terapeutene deg med skreddersydde gaver.

I en stresset tid er det likevel en overvekt av de som ønsker deg behandlinger. Hudpleie, SPA behandlinger og massasje kommer høyt opp på ønskelisten. Jeg har testet en helt nydelig skreddersydd SPA behandling hos Colosseum Medi SPA:

 

 

 

Algea Complete Detox

Jeg har virkelig behov for massasje med jevne mellomrom og massørene hos Colosseum Medi SPA er utrolig flinke! De er også flinke til å skreddersy SPA pakker som passer klientene og tiden vi er i. Det er litt forskjell på hva vi trenger før sommeren og på vinteren. For meg er det også viktig at ikke SPA-delen spiser av massasjetiden..

 

 

Algea Complete Detox er både effektiv og avslappende, med inspirasjon fra havet. Behandlingen er rensende, fuktighetsgivende og klargjørende for kroppen. SPA terapeut Magdalena har lang fartstid og det merkes både på teknikk og grep under hele behandlingen. Hun innleder behandlingen med tørrbørsting for å øke sirkulasjonen – den beste starten på en behandling. Effektivt økes aktiviteten i huden og den klargjøres for opptak av aktive ingredienser og maks utnytte av SPA delen. Etter dette får jeg en god kroppsskrubb som etterlater huden myk og smidig. Tørr kroppshud har stor glede av denne delen.  Etter dette får jeg en innpakning (Babor`s sjøalge maske) på hele kroppen. Jeg ligger med masken på kroppen i et varmeteppe, mens jeg får hodebunnsmassasje og massasje av føtter. Allerede nå er jeg «in heaven»! Gjennomvarm, med maske på hele meg mens jeg masseres på føtter og hode. NYTER! Men det blir enda bedre, for hele behandlingen avsluttes med en fulverdig hel kroppsmassasje som virker muskelavslappende og nedstressende. Magdalena masserer med perfekt trykk på ømme og mindre ømme områder og dette viser seg å være de beste 110 min jeg har hatt på lenge! Jeg ønsker meg denne hver fredag som den perfekte start på en fin helg.

Denne behandlingen synes jeg er en perfekt gave til en du er glad i! Finnes ikke bedre avbrekk i en hektisk hverdag. ❤️

 

  • Du kan kjøpe gavekort på denne behandlingen her:  Algea Complete Detox 
  • Colosseum Medi SPA har også andre gavekort som er perfekte julegaver, de finner du her.

 

AD: Denne behandlingen ble sponset