Jeg har testet Hydrafacial hos Bekkestua Beautycenter Ma Belle og jeg er herved avhengig… Huden min har sjelden sett bedre ut og resultatet varte lenge!!

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacial’s patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggsbehandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig og sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud.

Superkirurg og superkjendis Dr. Nassif, bruker Hydrafacial før kosmetiske inngrep. For at huden skal være på sitt beste før inngrepet slik at det endelige resultatet blir best mulig. Han har også laget et eget serum til behandlingen som jeg liker svært godt!

 

 

 


HydraFacial hjelper mot:

➡️ fine linjer og rynker

➡️ store porer

➡️ fet hud og utbrudd

➡️ brune flekker

➡️ rød, tørr og irritert hud

➡️ mot talgproduksjon i huden

➡️ synlige blodkar i huden


 

Hvordan foregår HydraFacial?

Hydrafacial foregår i 3 – 4 trinn, alt etter hudtype og behandling.

  1. Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine. Dette myker opp og renser huden, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.
  2. Acid Peel, den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden. Dette dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og trenger litt dypere behandling.
  3. Vortex-Extraction ™ I dette trinnet benyttes Beta-HD ™ for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.
  4. Vortex-Fusion. Det siste trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder «super-serum» Antiox-6 ™ som fyller på hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

 

 

Hva kan du forvente etter en behandling med Hydra Facial?

Vår erfaring er at du kan forvnete samme resultat som av en god hudpleiebehandling x 10.

  • Unik behagelig dyprens – av hver eneste pore.
  • Fjerner hudormer og løser opp tilstoppninger.
  • Fine linjer og rynker reduseres.
  • Normalisering av oljeproduksjon og akne.
  • Eksfolierer og peeler hudens overflate – effektivt, behagelig og skånsomt.

Du vil oppleve en jevn hudoverflate og en hud som ser veldig sunn g velfungerende ut. Huden er synlig plumpet med fuktighet og har en sunn glød som varer lenge.

 

Dette er avfallet fra min hudoverflaten etter endt behandling. Jeg som er så flink til å rense…. Denne maskinen suger med seg absolutt alt jeg ikke vil ha på hudoverflaten!

 

Hvor lenge varer effekten av HydraFacial ?

Varigheten av en behandling avhenger av utgangspunkt, område som behandles, alder, livsstil etc. Ofte vil resultatet av en behandling vare lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode.  For optimal effekt anbefaler vi en kur på 3 – behandlinger med HydraFacial, men den kan fint gjøres som enkeltbehandling. Jeg skriver dette en uke etter behandling og huden min har fremdeles lekker glød og ser betraktelig sunnere ut enn normalt.

Etterbehandling etter HydraFacial

Din hudterapeut anbefaler deg gjerne produkter som holder resultatet vedlike lenge. En god rutine vil som regel bestå av rens, peeling, gjerne et c-vitamin serum, en dagkrem som passer din hud og en solfaktor.

 

Fremdeles lekker glød – en uke etter behandling ⭐️

 

For mer informasjon om Hydrafacial, kontakt Ma Belle på Bekkestua eller DeLuxe i Fredrikstad eller leverandør i Norge

AD: jeg skriver her om en behandling jeg har betalt for selv