Jeg får mange spørsmål om cellulitt. Hva dette kommer av, om man kan behandle det med kremer eller behandlinger. La meg først presisere at cellulitt er svært normalt og forekommer på alle kroppsfasonger.  Det er viktig å huske at fettcellene våre har en viktig funksjon i kroppen vår og det er ikke meningen at vi ikke skal ha fett på kroppen. Likevel skjer det at neon opplever mer cellulitt enn de føler deg vel med. Derfor har jeg lagt ned en del tid på å følge forskjellige behandlinger som lover effekt på cellulitt. Jeg har fulgt Dr. Kingsley Mariadasan ved  Strømmen Laser og lært mye om forskjellige behandlinger.

 

 

Fakta om fettceller og fettforbrenning:

➡️ Normalvektige har ca 40 billioner fettceller og vi skiller mellom hvite og brune fettceller.
Brune fettceller danner varme og brenner kalorier, mens de hvite lagrer energi for senere bruk, og kan lagre for mye fett om man spiser for mye kalorier eller har for liten daglig aktivitet. Studier viser at hvite fettceller ikke bare blir større i omfang, men at de kan dele seg om de blir for store.

➡️ Langtidsstudier viser at man danner nye antall fettceller frem til 20 års alderen, og bytter ut ca 10% årlig. Etter fylte 20 år er antallet fettceller rimelig stabilt.

➡️ Stoffskiftet blir lavere rundt 30 års alderen, noe som gjør at man legger lettere på seg enn før.

➡️ Bindevevet vårt, som holder fettcellene på plass, blir dårligere ved økt alder og huden opptrer ikke like fast og fin som i 20 års alderen. Hvis man har for mye avfallsstoffer i kroppen får man generelt en dårligere forbrenning, fordi man bruker mye energi på å få bort avfallsstoffene i stedet for å fettforbrenne energilagrene i fettcellene.

 

Her kan du lese om behandlingene jeg erfarer har best effekt på cellulitt. Husk at alle responderer forskjellig på behandlingene, akkurat som vi responderer forskjellig på trening og kosthold. Og resultatet av alle behandlingene må vedlikeholdes, akkurat som du gjør med resultatet av trening.

Injeksjonsbehandling – når ingenting annet virker

Dette høres kanskje skummelt ut, men jeg lover at det motsatte er tilfelle.  Syntetisk gallesyre injiseres i de mest utsatte områdeene. Serumet injiseres i fettvevet i underhuden og tømmer fettcellene for fett. Injeksjonen inneholder også et molekyl som løser opp fettceller permanent, og ett virkestoff som gjør fettet helt tynt og i stand til å brytes ned av kroppen. Fettcellene som blir ødelagt under behandling er ødelagt for alltid, men kroppen kan selvfølgelig lage nye fettceller og de fettcellene som ikke fjernes kan bli større slik at man igjen kan få cellulitt i fremtiden. Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen. Dette er en forholdsvis dyr, men svært effektiv behandling som kun utføres etter medisinsk konsultasjon.
Jeg har fulgt Dr. Kingsley Mariadasan gjennom en rekke slike behandlinger. Over kan du lese om andre behandlinger med god effekt på cellulitt, men dette er middelet Dr. Kingsley tyr til da ingenting annet hjelper. Jeg har sett veldig fine resultater av denne behandlingen. Spør meg gjerne om flere bilder, da jeg ikke kan dele alt her inne. Det varierer hvor mange ganger du må repetere behandlingen, men dette får du vite under en konsultasjon i klinikken på Strømmen.
Har du spørsmål om dette temaet svarer jeg mer enn gjerne på det jeg kan, ellers henviser jeg videre til Dr. Kingsley :  Strømmen Laser

 

Dette er en ikke betalt annonse, innlegget er laget på bakgrunn av utallige spørsmål om cellulitt i mange år.
Jeg har over lang tid observert resultater av denne behandlingen.