Jeg elsker self-tan! Den helt naturlige brunfargen, helt uten å skade huden. Men det fordrer at prdoduktene virker slik jeg ønsker og at jeg prepper huden og påfører produktet riktig. Jeg tror jeg har teste det som finnes av selvbruning på markedet. Jeg ser etter produkter som er lett å påføre og gir et naturlig resultat. Gammeldagse og lite raffinerte typer self-tan ga mer gulfarge enn mer moderne varianter. Jeg liker alle best produktene som gir gradvis økning av farge og inneholder mye fuktighet – de er lette å påføre pent. Selv om gulhet ved bruk av self-tan ser ut til å kunne variere med hudtype/hudtilstand, er det ikke mange produkter på dagens marked som gir dette velkjent gule resultatet som vi så mye av på 90 tallet.

 

 

Det finnes mange forskjellige self-tan:

  • Gradvis self-tan
  • Self-tan dråper
  • Self-tan kun til ansikt
  • Self-tan som gir raskt resultat
  • Self-tan med umiddelbar farge slik at du ser hvor du påfører
  • Self-tan på spray
  • Self-tan I klinikk
  • Self-tan I pulverform

Jeg bruker aldri self-tan i ansiktet. Dette henger igjen fra da jeg hadde mer kombinert hud og utbrudd. Self-tan skaper oksidering på hudoverflaten, dette er det samme som skjer når talg blir til sorte prikker og dermed var det en dårlig kombinasjon for med på den tiden. Nå synes jeg rett og slett huden min i ansiktet ser bedre ut uten mye farge og jeg bruker self-tan opp til halsen og legger heller litt solpudder i ansiktet.

 

Desiderte favoritt self-tan:

Mine desiderte favoritter er alltid produkter som gir gradvis brunfarge. Det finnes dråper du blander i din bodylotion/krem. Disse kan du bygge opp som du ønsker, du kan få en hint av farge eller dypere farge avhengig av hvor mange dråper du bruker i kremen din. Prøv deg frem!

 

Crystal Clear Beach Glow er svært enkelt i bruk og vil gjøre din selvbruningsrutine alt annet enn klissete. Du bruker kun få dråper i din krem for å oppnå en gyllen, naturlig brunfarge. Produktet er uten duft og vil sitte i dagevis. Øk antall dråper hvis du ønsker en dypere brunfarge.

 

Gradual Self-tan finnes også i ferie blandinger, hvor en bodylotion med mye pleie er tilsatt selvbrunenende ingredienser. All fuktigheten gjør disse lett å påføre, du får ikke skoler og kan bygge fargen gradvis opp slik du ønsker.

 

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion (ps: har nytt utseende nå) Dette er en ufarget og fuktighetsmettende lotion som påføres akkurat som en body lotion, og deretter samarbeider med huden din for å utvikle en naturlig brunfarge over 4 til 8 timer. Intens fuktighetstilførsel og en solgyllen, lekker glød.

 

St. Tropez Self Tan Gradual Tan Body Lotion Watermelon Infusion er en nydelig body lotion som kan brukes daglig for å bygge opp til en ønsket lekker glød, i tillegg har denne også en forfriskende duft av vannmelon. Gir og bevarer fuktigheten i huden opptil 72 timer, trekker seg raskt inn og gir ingen skjolder.

 

Self-tan serveietter:

Engangsservietter som gir brunfarge er også svært enkelt i bruk og egner seg ikke minst til reise da du slipper å ta med deg en hel tube med krem. Jeg må være litt mer nøye med påføringen her – det er viktig at du kun tørker en gang over hvert område, slik at du ikke får noen striper/områder med mer brunfarge enn ellers. det er forskjell på kvaliteten til disse serviettene og resultatet avhenger også av hvilke andre ingredienser serviettene inneholder. Dr. Dennis Gross har servietter både til ansikt og kropp og disse liker jeg veldig godt!

 

 

Nett nytt fra Dr. Dennis Gross: Et all-over selvbruningsserviett for kroppen med innhold av AHA/BHA og aktivt vitamin D for en lysende, naturlig glød. Dette svært innovative produktet skal jeg snakke mer om senere – legg merke til at de bruker AHA i et Self-tan produkt med et svært lekkert resultat!

 

Har du virkelig dårlig tid?

Det finnes self-tan produkter som virker svært raskt! Jeg opplever mer lukt i disse produktene. All self-tan luker, men disse lukter nok ekstra. Men hvis du ikke er god på å planlegge fungere disse produktene bra! Husk bare prepping med peeling og bodylotion på spesielt tørre områder (ankler, albuer og knær) før du påfører sel-tan produktet. Les mer her

 

Vita Liberata – Ten Minute Tan er en karamellfarget krem fra Vita liberata som gir en gradvis selvbruningseffekt til din hud raskt og enkelt.. Ha på i 10 minutter før dusjen for en naturlig farge. Brunfargen vil utvikles i løpet av 4-6 timer og varer i opptil 5 dager. For en dypere glød, la virke lengre før du dusjer.

 

Self-tan til ansikt:

Som sagt bruker jeg sjelden self-tan i ansiktet, kun når jeg tester noe nytt. Det finnes flere typer self-tan som er laget spesielt til ansiktet, disse inneholder pleiende ingredienser tilpasset huden i ansiktet og gir heller ikke like mørk farge. Jeg foretrekker dråper jeg kan blande i min egen dagkrem eller pudder med selvbrunende effekt til ansiktet. Husk også her å fjerne rester i hårkant og bryn slik at fargen setter seg jevnt.

 

Crissa Sweden Get Brush Tan gjør at du raskt kan pakke med deg brunfargen din i håndvesken. På bare noen minutter har du en fin solkysset farge uten at det kleber. Du slipper ukledelige striper på huden da produktet er farget slik at du ser med en gang hvor du har påført fargen. Den er lett å påføre og gir et naturlig resultat.

 

Vita Liberata Tanning Anti-age face serum (har nå nytt utseende) gir en subtil, langvarig gyllen glød. En unik kombinasjon av rose, agurk og peptider booster hudens utstråling og minimerer fine linjer. Svært fuktighetsgivende ekstrakt bygger opp og balanserer hudens fuktnivåer. Balanserende DHA-nivåer gjør at du selv kan velge resultat, ved å tilsette ønsket antall dråper.

 

SKIN UP® CLASSIC – til ansikt – les mer her