Den sveitsiske hudpleieprodusenten Hormeta har siden 1949 utviklet svært effektive behandlinger som kombinerer spesielt utvalgte sporstoffer med aktive ingredienser fra naturen, som organiske planter, næringsrike oljer, marint kollagen, hyaluronsyre og eksklusive råvarer som gull og diamanter. Dette er unikt for Hormeta. Derfor er alle produkter merket «oligocosmétique», inkludert solserien.

 

Hva er sporstoffer?

Sporstoffer i kroppen kan være: sink, kobber, krom, magnesium og silisium. Sporstoffer er helt essensielt for sunn og frisk hud, og mangel på disse fører til dehydrering, for tidlig aldring av huden, og tap av fleksibilitet og elastisitet.

Hva er ioniserte sporstoffer?

Sporstoffene er normalt bundet til molekyler i kroppen, mens når de er ionisert er de kjemisk aktive og  på jakt etter å binde seg sammen med andre stoffer. På denne måten kan vi påvirke hvor de virker i huden. Ved å tilsette en kombinasjon av ioniserte sporstoffer i hudpleieproduktene trekker de aktive ingrediensene raskere inn i huden og virker umiddelbart.

Ved å øke hudens eget immunforsvar, samt evnen til heling og reparasjon har Hormeta effekt på aldersrelaterte og hormonelle hudproblemer, i tillegg til de som er forårsaket av ytre påvirkning.

Hormeta tilbyr en komplett serie med hudpleieprodukter for ansikt og kropp. Jeg har nå testet solserien og kan absolutt anbefale den både til solferie og daglig bruk!

 

 

Hormetas solserie – HORME SUN

HORME SUN er innovativ solpleie som gir langvarig beskyttelse mot UV-stråling og hudaldring. Anti-oksidanter, anti-aging og anti-pigmentflekker reduserer rynker, hindrer dannelse av pigmentflekker og gir en fantastisk beskyttelse av huden. HORME SUN gir huden fuktighet og pleie samtidig som den beskytter huden mot UV stråler og frie radikaler og bremser aldringsprosessen i huden. Her finner du lette konsistenser og pleiende produkter. Du finner en fantastisk maske og Self-tan jeg stadig vender tilbake til.

Hormeta Anti-aging Protect Cream SPF 30 og Hormeta Global Protect Cream SPF 50

En anti-aging krem med høy-faktor beskyttelse ​​som bevarer hudens ungdommelighet og beskytter epidermis mot skade forårsaket av sol eksponering. Langvarig beskyttelse mot UV-stråling og hudaldring. Solkremen bekjemper sagging av huden, rynkene blir synlig redusert og kremen bidrar til å forhindre dannelse av mørke flekker (pigmentflekker). Deilig konsistens og lett å legge make-up over. Den virker beroligende og reduserer betennelse i huden.

  • Beskytter huden mot UVA / UVB-stråling og oksidativt stress: anti-glykasjon + antioksidasjon
  • Forhindrer for tidlig aldring av huden: anti-aldring + anti-rynke.
  • Forhindrer hyperpigmentering og gir frisk hudtone: anti-pigmentering + anti-gusten hudfarge

 

 

Hormeta Mask & Cream Repair

En deilig  beroligende kremmaske som gir intens fuktighet, lindrer solirritert hud og bidrar til en jevn og fin brunfarge som varer lenge. Huden holder seg fuktet og blir synlig glattere og mykere. Denne er super etter en skitur i solen eller en dag på stranden. Den gir en jevn og sunn hudfarge og reparerer solens skadelige effekt på huden. Du bør også sjekke Hormeta Fondant Gel Extreme Repair  fra samme linje!

Lindret hud gir langvarig brunfarge:

  • Gir fuktighet og næring til huden, lindrer varm hud og bidrar til å redusere inflammatoriske reaksjoner.
  • Reduserer og bremser risikoen for at huden begynnner å flasse av soling.
  • Gir en jevn og naturlig brunfarge som varer lenge.

Solproduktene til Hormeta er blant mine favoritter, de er proppfulle av gode ingredienser og gir en lekker  sunn farge. Du bør lese mer om di her:

Les mer her ☀️

 

 

 

 

 

Dette innlegger er sponset, men produktene har jeg brukt i mange år og jeg digger de!