Start kun på et nytt produkt om gangen

in Hudpleie

Er du av typen som tenker  «alt eller ingenting» og bytter ut hele hudpleieserien i stedet for et produkt? Er du i tilfelle sikker på om du tåler produktene du vil kjøpe?

 

 

Har du opplevd å få akneutbrudd, sensitivitet eller stresset hud etter at du har innført en ny hudpleieserie?

Selv de beste produktene kan ha bivirkninger. Når du for eksempel begynner med syreprodukter for første gang, kan du oppleve flere urenheter i begynnelsen. Hvis du samtidig starter med en ny aktiv rens eller en krem ​​med ingredienser som irriterer huden din kan det være vanskelig å finne ut hva som virkelig har skjedd i huden din og hvilket produkt som har skapt problemer.

På den annen side kan det være like vanskelig å se hvilket produkt som hjelper når du starter med tre nye produkter og plutselig opplever god effekt på huden. Var det kombinasjonen av de tre produktene eller var det et av de?

 

 

Trapp forsiktig opp!

Uansett vil huden ha godt av at du trapper forsiktig opp! Da har du full kontroll på produktene og effekten de har på huden din, samtidig som huden ikke utsettes for ekstra stress. Husk at mange av de aktive ingrediensene i dagens produkter, som syre, niacinamid, peptider, vitamin C og vitamin A i høye doser, tidligere var reseptbelagte mens de nå kan kjøpes over alt. Det stiller større krav til forbrukerkunnskap når du begynner å blande og mikse produkter til huden din. Det aller beste er å få hjelp til å velge hudpleieregime av en profesjonell hudterapaut. Insisterer du på å klare dette selv bør du benytte en gradvis opptrapping.

Lykke til! <3

 

 

Related posts
in Hudpleie
Hvorfor er Ferulic Acid så populær ingrediens?
18. mars 2024
in Hudpleie
HydraFacial – min hud er på sitt desidert beste!
18. august 2022
in Hudpleie
Scandinavian Beauty tar Norge med storm!
14. desember 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close