Babor har lansert fire produkter i løpet av høsten og vinteren som jeg nå har testet grundig og som jeg synes passer perfekt til vinteren! Føler du deg litt blek og gusten? Kanskje du til og med har med tendens til flassing? I tilfelle vil du bli glad for disse nyhetene som både fjerner døde hudceller, tilfører fuktighet og ivaretar hudbarrperen.

 

 

Deilig og effektiv peeling fra Babor:

Med to nye peelingproduktene med kraftige, aktive enzymer og fruktsyrer får du en fullkommen eksfoliering for enhver hudtilstand. DOCTOR BABOR REFINE CELLULAR-serien presenterer ENZYME Peeling BALM og AHA PEELING PADS:

Babor Enzyme Peeling Balm – pH 5–6

Denne er sååå deilig! Den eksfolierer spesielt effektivt, og likevel skånsomt. Derfor passer den til og med sensitiv hud. Når den blandes med vann, forvandles balmen til en smeltende emulsjon. Den har en deilig konsistens og resultatet er strålende nypeelet hud!

  • Enzymer i balmen aktiverer en keratolytisk effekt som virker oppløsende på harde, tørre områder og døde hudpartikler. Sammen med en lipid alfa hydroksysyre (LAHA), vil du etter bare 6 minutter oppleve en strålende, frisk og raffinert hud. 
  • I tillegg støtter tang (som er rik på kobber, magnesium og kalium) hudens celleregenerering, og øker hudens egne vitale funksjoner. 
  • På toppen av dette, styrker jern og vitamin C fra den flercellede grønne algen Ulva lactuca hudens immunforsvar.

Bruk denne 1–2 ganger per uke etter rensing. Legg en ertestørrelse av produktet i håndflaten, og bland med en liten mengde vann for å danne en melkeaktig emulsjon. Påfør ansikt, hals og bryst, men unngå området rundt øynene. Fukt fingertuppene med vann, og masser ved hjelp av sirkulære bevegelser i 1–2 minutter. La balmen ligge på huden i ytterligere 3–4 minutter, og skyll grundig med lunkent vann. 

kr. 650

 

 

Babor Aha Peel Pads – pH 3.7 

Peel pads er den raske og praktiske formen for peeling! Mettet med fruktsyre gir AHA PEEL PADS en strålende glød til matt, gusten hud. De bekjemper ujevnheter, forstørrede porer, fine linjer og rynker. Hvordan? Med 5,1 prosent AHA-kompleks bestående av glykolsyre, melkesyre og sitronsyre. Fruktsyrene løser opp bindingen mellom døde hudceller ved å redusere hudens naturlige pH-nivå. Dette stimulerer cellefornyelsen i huden, revitaliserer den og forbedrer hudens evne til å beholde fuktighet. Huden fremstår jevnere og mer plumpet.  Denne passer perfekt til kombinert, fet, sliten og pigmentert hud!

Du bruker disse 1–2 ganger per uke, helst om kvelden. Påfør forsiktig over renset hud, unngå områdene rundt øynene og munnen. Bruk gjerne en ekstra pad på hals og bryst. La virke på huden i 5–10 minutter, skyll deretter grundig med vann og påfør dine hudpleieprodukter.

60 pads for 30 applikasjoner kr. 650

 

 

Fuktighet og beskyttelse fra Babor:

Det er vanskelig å bevare god hudhelse når huden er tørr. Her i Norden er dette særlig et problem på vinteren, derfor er kuldekrem/klimakrem så populært. Moderne klimakrem legger ikke en tett hinne på huden. Studier viser nemlig at slik kuldekrem gir langt flere frostskader i huden enn med ordinær krem. Når du er ute i aktivitet og svetter vil svetten legge seg mellom huden og den tidligere tette kremen, og når det da fryser så kan du få frostskader på huden. Moderne klimakremer fungerer ikke på samme måte, men ivaretar fuktighetsnivå og beskyttelse uten fare for frostskader. 

Med BABOR GLOWING PROTECT CREAM oppnår du lekker glød på kort tid også i trist og dystert vær. Kremen beskytter mot kulde og vind utendørs, og tørr luft innendørs. Sammen med LIP BALM utgjør de den perfekte duo for den kalde årstiden. Og vet du hva? Kremen er ikke klissete, men aldeles nydelig på huden!

Babor Glowing Protect Cream 

I denne kremen fungerer COLD PROTECT Shield som et beskyttende skjold mot værrelaterte utfordringer. Sikoriirotekstrakt styrker hudens essensielle barrierefunksjon og kompenserer for mangel på lys med en effekt som ligner på vitamin D: dette ekstraktet stimulerer funksjonaliteten til vitamin D-reseptorene. Sheasmør og makadamianøttolje gjenoppretter smidighet i stresset vinterhud. Følelsen av stram og rød hud reduseres merkbart. GLOWING PROTECT CREAM inneholder også en aktiv ingrediens som støtter den osmotiske balansen i hudcellene, slik at ingrediensene kan brukes mer effektivt. I tillegg fremhever pigmenter i kremen den ultimate vintergløden. Kremen er rik og likevel fløyelsaktig, med en tekstur som absorberes raskt i huden. Noe helt annet enn du tidligere har vært vant til fra vinterkremer!

kr 699

 

 

Lip Balm

Farvel til sprukne lepper! 100% naturlige ingredienser skal gi deg fløyelsmyke lepper. BABOR LIP BALM inneholder en kombinasjon av sheasmør, kakaosmør og effektive oljer fra jojoba, kokosnøtt, ricinusolje og solsikke. Berry, carnauba og candelilla vegansk voks gjør den delikate og følsomme huden på leppene myke og smidige! BABOR LIP BALM gir både intensiv næring og beskyttelse til grove, tørre lepper.

kr 145

 

 

 

 

 

Innholdet er sponset, men jeg skriver alltid min mening om produktene.