Peptider kan gi en mer målrettet behandling enn mange andre ingredienser. Peptider er naturlige, cellekommuniserende ingredienser som hjelper til med å opprettholde en hud i balanse ved å stimulere hudcellene til å fungere på ulike måter. Peptider har som mål å lære huden å fungere tilnærmet slik den gjorde i ungdommen. . Peptider består av korte aminosyrekjeder og er små fragmenter av proteiner som finnes i huden.

 

 

Forskjellige typer peptider:

Det finnes mange ulike peptider og hver peptid har en unik oppgave. Noen peptider øker hudens fasthet, forbedrer fuktbalansen, glatter ut linjer, minsker sensitiviteten, øker eksfolieringsprosessen eller jevner ut hudtonen. For best resultat på huden bør du bruke en kombinasjon av flere peptider.

Jeg elsker spesielt peptidene som gir  en mildt lammende effekt til ansiktsmusklene og resultatet er en hud som ser litt mer avslappet ut og er langt letter å sminke.

Peptider fungerer best sammen med andre gode ingredienser, som aminosyrer, antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, som hyaluronsyre. Siden peptider styrker hudbarrieren er de utmerket å legge til i rutinen dersom du bruker retinol (eller andre typer A-vitamin). Noen sensitive hudtyper kan av og til være for svake for A-vitamin, men med en sterk barriere kan det være mulig å bruke det likevel.

 

Female person hands with cosmetic cream closeup, skincare. Bodycare and hygiene, healthcare

 

Se etter dette i ditt produkt:

Peptider er et fellesnavn for en stor gruppe ingredienser. Se etter

  • Palmitoyl Oligopeptide /Matrixyl  (et neuropeptid som reduserer fine linjer)
  • Acetyl Hexapeptide (Argireline, et muskelavslappende peptid)
  • Palmitoyl Tripeptide (et peptid som øker hudens fasthet)
  • Myristoyl Pentapeptide (et peptid som øker hudens fuktnivå)
  • Hexanoyl Dipeptide (et cellefornyende peptid)