Jeg har egentlig blitt litt lat når det gjelder pynting. Før brukte jeg lang tid på riktig antrekk og sminke før en fest. Vel, nå skal jeg ikke på noen fest på nyttårsaften i år, men jeg vil likevel føle meg litt ekstra fin. Så da satser jeg på mine tre faste tilbehør som gir meg det lille ekstra:

  1. Rød leppestift
  2. BLING! I form av store smykker og hårspenner.
  3. Highlight!

 

 

Rød leppestift

Rød leppestift bruker jeg faktisk kun i julen. Jeg kan godt bruke sterke farger ellers også, selv om min daglige farge er veldig naturlig. Men rødt hører julen til og har blitt litt tradisjon for meg. Sothys har en lekker klarrød farge som jeg velger nå i julen, mens den litt mer naturlige vil være min festfarge resten av året. Disse har deilig konsistens og sitter godt!

 

 

Bling!

Smykker og hårpynt med litt ekstra bling og ekstra størrelse kan både pynte opp hverdagen og festen.  DETTE er jeg glad i!

 

 

Highlight!

Highlight kan gi deg den ekstra gløden, hvis du ikke overdriver! Bruk lite produkt og legg det kun på kinnben om du ikke er dreven. Klarer du dette så vil hverdagsmake-upen heves flere hakk! Les mer om highlight her: Highlight

 

 

Inneholder produktspons