Vi er veldig opptatt av agressive behandlinger for tiden. Resultater! Raskt! Men vet du hva som kjennetegner en typisk kvinne på 70 år som har en lekker og velstelt hud? Det er ikke at hun har behandlet huden aggressivt hele livet. Derimot har hun brukt gode produkter hjemme, kombinert med en helt vanlig hudpleiebehandling hver 8. uke i hele sitt voksne liv. Jeg blir alltid mektig imponert over hudkvaliteten til disse damene. Det er på tide å fastslå at det ikke er meningen å gå til aggressive behandlinger år etter år. Bruk de når din hudterapeut anbefaler deg det, for å få bukt med et hudproblem. Mellom slagene anbefaler jeg gode hudpleiebehandlinger som styrker og bygger opp huden din. Du vil ikke angre!

 

 

Hvorfor hudpleiebehandling?

En behandling er mye mer enn en behagelig opplevelse med rens og masker, det er en innledning til et samarbeide om å oppnå best mulig resultat på din hud. Du kan lære ting om din hud som plutselig gjør det enklere å forstå hvorfor den er slik den er, og hvordan du skal behandle den fremover. Det vil garantert resultere i en klarere, mykere hud – en hud med god helse.  

En hudpleiebehandling gjør det enklere å fortsette videre pleie hjemme. For eksempel vil en profesjonell eksfoliering (peeling) tilpasset din hud, gjøre underverker for all hud. Huden vil ha glede av dette i uker fremover. Døde hudceller på overflaten og nedover porene fjernes, talg flyter som den skal, fuktighet trekker inn i huden og huden får en fantastisk glød.

Regelmessig hudpleie i klinikk, kombinert med riktig hjemmepleie gir deg

  1. Et styrket barrieresystem (beskyttelse) i huden
  2. En opprettholdt fuktighetsbalanse
  3. Styrket immunforsvar i huden ved tilføring av antioksidanter
  4. Mulighet til å både reparere allerede oppstått skade i huden, og beskyttelse mot fremtidig skade (som solskade, grove porer og blodkarsprenginger) ved benyttelse av den nyeste forskningen

 

 

Jeg har testet Babor Blue Lagoon hos Renates DagSPA i Kristiansand

Jeg ble lovet en nytelse av en behandling som skulle resultere i en glød jeg sjelden ser. Linn Marita er Blue Lagoon ekspert hos Renates DagSPA! Jeg kan skrive under på at behandlingen var en nytelse uten sidestykke. Rens, peeling, maske, massasje – alt utført med trygge og bestemte bevegelser.  Det var absolutt ingenting som var vondt med denne behandlingen, likevel kunne jeg kjenne at huden jobbet og trakk til seg en mengde pleie. Hele 6 alge ampuller forsvinner inn i huden. Disse inneholder fuktighetsgivende og revitaliserende konsentrat som passer en fuktighetsfattig, kombinert eller trøtt og gusten hud. Algeekstraktet aktiverer huden og binder fukt.

Behandlingen ga en fast, rosenfrisk og glatt hud.  Den var svært  beroligende, poresammentrekkende og fin for kombinert hud eller sensitiv hud. Den passer egentlig  alle hudtyper. DETTE er behandlingen huden vil hvile på mellom tøffere kurbehandlinger som skal fornye! Dette er behandlingen du bør booke før en fest eller om du har sensitiv hud som ikke tåler aggressive behandlinger i det hele tatt.

Ekstra bonus: det kan legges både peeling og gummimaske under øyne og over leppene så du får øye- og leppebehandling med på kjøpet. DET var sårt tiltrengt!

 

 

Tusen takk til Renates DagSPA og Linn Marita for deilig behandling! Bor du på sørlandet kan du prøve behandlingen selv, sjekke her: Blue Lagoon