På denne bloggen skriver jeg kun om produkter som holder det de lover. Jeg er hudterapeut og brennende opptatt av å informere dere om hva dere kan forvente av behandlinger og produkter, og hva dere ikke kan forvente. Jeg snakker kun om  aktive produkter som har en positiv effekt på og i huden vår.  Nå kan jeg, i tillegg til her på bloggen, spre mitt budskap gjennom en rykende fersk plattform som du kommer til å se mye av i fremtiden: Scandinavian Beauty

Hva er Scandinavian Beauty?

Scandinavian Beauty er en norsk hudpleieklinikk kjede som  står for kompromissløs kvalitet med nøye utvalgte produkter og behandlinger. Scandinavian Beauty handler om et noe enklere og mer naturlig hudpleieregime. Scandinavian Beauty tror ikke på overbehandling eller overdreven bruk av produkter som forskning sier kan skade huden din på sikt. Scandinavian Beauty tror på den rene naturlige skjønnheten, med rene effektive produkter.

Scandinavian Beauty har så langt med seg hudterapeuter, kosmetiske sykepleiere, hudleger og et internasjonalt meget anerkjente Advisory Board.  Virkelige kapasiteter  fra Norge og utlandet som jeg er så stolt av å få jobbe sammen med! Dette betyr at du til enhver tid vil finne den siste forskningen og de mest effektive produktene på nettsiden til Scandinavian Beauty.

 

 

Scandinavian Beauty nettbutikk:

Hos Scandinavian Beauty   kan du kjøpe sertifiserte hudpleieprodukter, du kan bestille behandlinger eller lære hvordan du best mulig kan ta vare på kroppen og huden din. Våre eksperter vil hele tiden være digitalt tilgjengelig for å gi deg personlige råd og tips. Her selges kun produkter som det anerkjente Advisory Board har godkjent. Produkter jeg har brukt lenge og vet holder det de lover og produkter jeg virkelig kan gå god for!

Gratis online konsultasjon med meg hos Scandinavian Beauty

Alle er unike og har forskjellige behov når det kommer til hudpleie. Å bruke feil produkt er ikke nødvendigvis dramatisk, men det gir deg heller ikke ønsket resultat. Er du i tvil om hva slags produkter du trenger og ønsker en kostnadsfri konsultasjon? Har du problemhud og ønsker hjelp til hva du kan gjøre? Ønsker du en  konsultasjon du kan gjøre uten å reise til klinikk? Da booker du en avtale online her Konsultasjon Rett før timen får du en link tilsendt og deretter ringer jeg deg opp for en videokonsultasjon. Dette er helt ufarlig, og jeg lover at jeg synes video av meg selv er like kleint som du kanskje synes. Men jeg lever for å gi råd som hjelper deg med huden din og dette er fokus under denne konsultasjonen. Bare prøv!

 

 

Mine favoritter akkurat nå:

Jeg kan gå god for alle produktene som selges av Scandinavian Beauty, men akkurat nå vil jeg nok fokusere på litt ekstra glød før julen. Disse er gode valg i så tilfelle:

Renseprodukter med A-vitamin som gir en god rens og etterlater huden jevn og finporet:

PharmaSkinCare A Peel Cleanser

PharmaSkinCare A Peel Toner

Peeling og maske til ukentlig bruk:

Dr. Schrammek Perfect Skin Peeling

BABOR ReVersive Overnight Mask

Ampullene som roer alle irritasjoner og gir FAB glød:

ČUVGET Instant Vitamin Ampoules

Dagkrem til deg som er litt tørr i huden:

PharmaSkincare PH Protein Antioxidant Day Cream

Dagkrem til deg som foretrekker lettere krem:

Elixir Hydractil lite cream

Duo øyekrem til både dag og natt:

DOCTOR BABOR Lifting Cellular Dual Eye Solution (Day+Night)

Vil du gjerne at mannen din skal begynne å bruke hudpleie, start med denne:

Dr. Ankerstjerne SUPERFOOD multipurpose vitamin face gel

Og du – ikke glem at hudpleieprodukter er SUPRE julegaver! Sjekk her: Julegaver

 

 

«Reklameforegenjobb