Menns hud er generelt fetere, grovere og tykkere enn kvinners. Årsaken til dette er at det mannlige kjønnshormonet, testosteron, påvirker talgproduksjonen og gjør at menns hud produserer mer talg. Testosteronet forårsaker også økt tykkelse av overhuden og lærhuden, samt økt hårvekst i ansiktet, Dermed er deres hud mer utsatt for urenheter og kviser. Testosteron påvirker også produksjon av kollagen.  Har menn behov for hudpleie? Ja, det har de absolutt. En helt enkelt endring av rutine gir gode resultater.

 

 

4 hudpleietips til menn som gir synlig endring:

  1. Rens huden morgen og kveld.Bruk gjerne en rensegel som du skummer opp som dusjgel.
  2. Bruk rensegel i stedet for barberskum – det er mer hudvennlig.
  3. Skrubb gjerne huden før barbering – da unngår du inngrodde hår og irritasjon i huden etter barberingen.
  4. Bruk alltid en lett dagkrem med aktive ingredienser til slutt, morgen og kveld. På denne måten tilfører du nok fuktighet, beskyttelse og forebygger hudaldring. Helt uten kliss!

Enklere blir det ikke! Og under ser du aktive produkter menn elsker:

 

Norske Dr. Ankerstjernes hudpleiefilosofi er å gjøre avansert hudpleie enkelt i bruk som sikrer maksimal effekt uansett hudtype og alder. Produktene er tilpasset skandinaviske forhold, er alle veganske og inneholder ikke parabener eller mikroplast. Menn elsker disse produktene da de får god effekt selv med få produkter!

Les mer her: Ankerstjerne

 

Unik norsk serie med stor suksess i utlandet. Den er utviklet i samarbeid med forskere fra universitetet i Tromsø og er basert på ingredienser fra arktiske strøk. Inneholder blant annet ekstrakt fra Chagasopp som i en klinisk studie viste seg å gi bedre resultater på rynker og hudforbedring enn A-vitaminsyre.

Les mer her: Cuvget

 

Babor presenterer en helt ny herreserie med lett konsistens og merkbar effekt. Produktene virker beroligende, samtidig som de vitaliserer, gir en boost med energi, matter huden og gir mindre synlige porer.

Finn forhandler her: Babor menn