Signaturklinikken åpnet i Lillestrøm 13. april 2015, og har hatt som ambisjon å være Norges ledende og mest innovative estetiske klinikk. Klinikken kan ikke beskrives som annet enn en knallsuksess fra første stund! Jeg har selv vært fast inventar og vet hvorfor. Når kjerneverdiene er
kvalitet, trygghet, ærlighet, teamwork og lokalt engasjement møter du en klinikke du kan stole på. Fra du ankommer klinikken første gang og gjennom alle behandlinger analyseres din hud nøye og behandlinger vurderes fra sesong til sesong. Ikke alltid får du det du ser for deg, men du får alltid det som gjør huden din best! Jeg har fulgt Signaturklinikken siden oppstarten i Lillestrøm. Nå har de altså utvidet og du finner  Signaturklinikken i Bjørvika midt i Oslobukta, i tillegg til sentralt i Lillestrøm sentrum og i 2. etasje på Strømmen Storsenter. 

Hos Signaturklinikken er ditt ansikt deres signatur. De er opptatt av naturlige resultater, og at behandlinger og produkter skal være dokumenterte og effektive.

 

Cecilie Koren (kosmetisk sykepleier), Dr. Jeanine Onsum (ansvarlig lege) og Nathalie Eger (kosmetisk sykepleier)

Cecilie Koren analyserer huden min, i tillegg til skanningen med VISIA

 

Som kunde hos Signaturklinikken er du trygg på gode resultater:

“The best treatment is the one you cant`t see… Until you see the before pictures”.

  • Klinikkene er kompetansesentre innen profesjonell hudpleie og medisinske skjønnhetsbehandlinger. De har fulltidsansatte estetiske sykepleiere, samt estetisk lege tilstede alle dager.
  • I tillegg jobber det hudpleiere med lang erfaring på klinikkene. De fører kun markedsledende og dokumenterte produkter og behandlinger.
  • Signaturklinikken er en kvalitetsklinikk med høy kompetanse, erfarne behandlere og sans for naturlige resultater.

Du veiledes alltid i riktig retning og får grundig innføring i hvordan du kan oppnå resultatene du ønsker. I klinikkene utføres 3D-hudanalyse, medisinsk hudpleie, filler (kun original Restylane), behandling med toksin, laserbehandling, vipper og bryn, samt produktsalg av blant annet ZO Skin Health, Elixir Cosmeceuticals, MeLine og Dr. Schrammek. Jeg har fått hjelp med alt fra aknearr til spent kjeve og veldig ofte får jeg helt enkelt investering i god huhelse og lekker glød.

 

VISIA er skummelt, men nødvendig. Her får du tydelig svar på hudens helse. Mangler du fuktighet, har du underliggende pigmentering eller ujevnheter. Det mest givende er å se at huden faktisk endrer seg etter endt kur.

 

Mine valg på Signaturklinikken:

Signaturklinikken er en kvalitetsklinikk med høy kompetanse, erfarne behandlere og sans for naturlige resultater. Mine valg av behandlinger faller som regel på:

  • Elixir Cosmeceuticals Peel
  • Meline Peel/ Meso
  • Dermapen
  • Green Peel

Jeg er fristet til å teste laser, og jeg digger oppfølgende analyse med VISIA som tydelig viser hvordan huden utvikler seg ved bruk av hjemmepleie og behandlinger. Her ser du tydelig hvordan huden din har det og hva du kan gjøre for å hjelpe den!

 

 

Har du ikke besøkt Signaturklinikken enda så anbefaler jeg virkelig et besøk. I Oslo-bukta er Signaturklinikken et naturlig midtpunkt.

Betalt behandling/reklame for venn