For en stund siden besøkte jeg Colosseum MEDI SPA for en behandling med Dermapen. Colosseum MEDI SPA åpnet i 1998 og har fra første dag utmerket seg som en klinikk av høy kvalitet. Jeg var fast bruker av klinikken i oppstarten og kan bekrefte at denne klinikken fremdeles er blant de beste i byen!

Colosseum MEDI SPA er et kompetansesenter midt i Oslo.

 • De har 20 terapeuter med bred kompetanse og lang erfaring.
 • De garanterer god oppfølging og service!
 • De har et bredt utvalg behandlinger som utføres av kvalifiserte terapeuter.
 • De skreddersyr og tilpasser behandlingene til hver enkel slik at du når det målet du har satt deg.
 • Sist, men ikke minst: De er avbrekket du trenger fra en hektisk hverdag!

 

 

Hva gjør Dermapen for huden min?

Dermapen brukes til hudforbedring og målrettet behandling av linjer porer, utbrudd og arr. Når man arbeider med Dermapen er formålet å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden, og man kan på den måten redusere linjer og rynker. Behandlingen skaper ny naturlig celletilvekst av kollagen ved bruk av micronåler. Huden gjenoppbygges fra innsiden. Behandlingen gir en fastere og yngre hud, og en synlig forbedring av den generelle hudtilstanden.

Behandlingen består av en rens, microneedling/Dermapen sammen med konsentrater som booster huden og beroligende maske. Micronålene lager tynne kanaler i huden som maksimerer absorpsjonen av de aktive ingrediensene i ampulleserumene som vi påføres. Huden tilføres masse fuktighet og blir plumpet og fast med en jevn overflate. 

 

 

Hovedeffekter av Dermapen:

 1. Stimulering av den naturlige helingsprosessen som gjenoppbygger tidligere skadet hud.
 2. Vi får en økt kollagen og elastin produksjon i huden.
 3. Micronålene skaper kanaler ned i huden for å øke absorpsjonen av aktive substanser. Når aktive substanser applikeres direkte på huden, stopper den maksimale absorpsjonen ved 0,3%. Ved bruk av microneedling kan vi øke den maksimale absorpsjonen opptil 60%.

Dette behandles med Dermapen:

 • Fine linjer og dype rynker
 • Arr
 • Sliten hud
 • Hyperpigmentering og aldersflekker
 • Solskadet hud
 • Akne

 

 

Jeg er alltid veldig fornøyd med resultatet etter en Dermapen-behandling!

Det anbefales å starte med en kur på 4-8 behandlinger hver 6-8 uke. Deretter må resultatene vedlikeholdes. Dette er behandlingen for deg som ønsker å friske opp og fornye huden.  Dermapen kan også kombineres i behandling med tilpassede kjemiske peelinger for å oppnå raskere og bedre resultater. Huden min er alltid litt rød og aktiv rett etter behandling. Jeg kjenner godt at det skjer noe i huden, uten at jeg er flaut rød i mer enn en time. Resultatet etterpå er helt fantastisk og det varer lenge! Huden min trekker også bedre til seg aktive ingredienser lenge etter en slik behandling.

 

 

 

 

Behandlingen var sponset,men jeg deler min oppriktige mening om Dermapen.