Noen produkter og behandlinger fortjener egen omtale fordi de virkelig svarer til forventningene, og mer til! Jeg skrev så vidt om dette produktet i et annet innlegg og har fått SÅ mange spørsmål i etterkant! Ja, du kan kjenne liftingeffekten umiddelbart! DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR INSTANT LIFT EFFECT CREAM  er en svært effektiv dagkrem som gir en øyeblikkelig liftingeffekt. Liftingeffekten varer ca 12 timer, men samtidig jobber kremen med hudaldring i dybden. Den har lett konsistens, så hvis du er litt tørr i huden vil jeg anbefale et serum eller ampuller som gir rikelig med fuktighet under.

 

 

DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR INSTANT LIFT EFFECT CREAM gir deg fast hud på tre forskjellige måter:

Umiddelbar effekt: Reduksjon av rynker. En matrise av oligosakkarider fra sikori og galaktomannan (et polysakkarid fra den søramerikanske tarabusken), gir en umiddelbart utglattende effekt på linjer og rynker, på grunn av den innovative overflatestrukturen.

Rask effekt: Forbedret hudstruktur. Gentianaekstrakt og maltodekstrin (et sammensatt karbohydrat) forbedrer hudoverflaten, og reduserer beviselig dybden på linjene. Substansene stimulerer også keratinocytt-vekstfaktorer, og optimaliserer dermed epidermal regenerering. Etter bare tre applikasjoner bekreftet 81 % av testrespondentene en anti-rynkeeffekt og synlig glattere hud.

Langtids effekt: V-formende og betennelsesdempende. Stamceller fra blomsten edelweiss har en kraftig antioksidanteffekt, og forbedrer ansiktskonturer ved å stimulere kollagensyntese – med langvarige resultater.

Veil.pris 1480

 

 

 

Ikke et sponset innlegg, men produktet fikk jeg teste etter presseeevnt