Den siste tiden har jeg brukt en linje fra Babor som jeg vet jeg liker godt. Det er et par år siden sist, men jeg vender alltid tilbake til denne linjen når jeg ønsker meg et skikkelig løft! DOCTOR BABOR spesialiserer seg på innovative ingredienser, målrettet behandling og effekt i dybden. Lifting Cellular er en linje innenfor denne serien, med virkelig oppstrammende effekt og liftingteknologi. Denne linjen har produkter og ingredienser som fokuserer på alle sider av hudaldringen. Den fukter, reparerer, styrker, beskytter, øker produksjon av collagen og elastin og sist men ikke minst den gir et realt løft!

 

Jeg formelig ser huden løfte seg når jeg bruker disse produktene. Bildet er tatt i fotolys og du ser at de gir en fantastisk glød også.

 

Dual Face Lift Serum – løfter!

Setter i gang de samme mekanismene i huden som vi  oppnår med en face-lift. Virker oppstrammende og plumpende. Produktet består av to serum som har som mål å reversere de anatomiske årsakene til aldring av huden. Vi vil bevare den ungdommelige V-fasongen i stedet for å utvikle A-fasongen på ansiktet. 

  • V-Shape Serum er utviklet til hals og kinn, områdene som er de første som viser tegn på aldring. Ekstrakt av edelweiss stamcelle gjenoppbygger metokondriedynamikken i huden og styrker den ekstracellulære matriksen.
  • Re-Fill serumet plumper med et innovativt lipidpeptid, for å tilbakeføre fylde i kinn og ansikt generelt. Serumet motvirker sagging ved å øke elastisiteten og stimulere colagensyntesen. 

Kr. 1690

 

 

BTX-Lift Serum – virker «lammende»!

Små spenninger i huden roes ved å hemme neurotransmittere som er ansvarlig for muskelkontraksjoner i huden. Innholdet av peptider og polysakkarider reduserer dybden på linjer og rynker målbart. Men applikatoren i kirurgisk stål er det enkelt å legge serumet direkte i linjene som trenger behandling, for så å massere serumet lett inn i huden. Produktet er helt parfymefritt. Et effektivt alternativ til injeksjoner med botox.

Kr. 910

 

 

Collagen Boost Infusion – super på mimikklinjer!

Er laget som en fire ukers kur som angriper mimikklinjene. Dette er den ideelle starten på en plumpende hjemmepleie! Collagenproduksjonen boostes på tre måter: Den aktive ECM Protect complex beskytter collagen mot skade påført av enzymer, carnosine hindrer glykering av huden og ny collagen dannes.     

Kr. 1430

 

 

Instant Lifting Effect Cream – min desiderte favoritt!!

Gir ansiktet et løft og jevner ut linjer og rynker med umiddelbar effekt, samtidig som stamcelleekstrakter skaper en perfekt V-form av kjevelinjen. Den ultimate antiage-kremen for moden hud med tegn på hudaldring. Denne løfter umiddelbart og jeg vet ingen krem som gir samme løft som denne! Bestselgeren i denne linjen: Collagen Booster Cream er rikere og fremdeles en av favorittene. Den inneholder ikke bare det multifunksjonelle hyaluronsyre komplekset med en intensiv plumpende effekt, men også den spesialformulerte Collagen booster peptiden.. Denne stimulerer fibroblastene, som er ansvarlig for collagenproduksjonen og dermed tilbakefører volum og strammer opp.  Marint collagen tilføres utenfra for best mulig resultat. Disse to vil jeg bytte på å bruke avhengig av ønsket effekt.

Kr. 1269

 

 

Youth Control Bi-Phase Ampoule – deilig effektive ampuller!

Reduserer dybden på linjer og rynker, former og strammer opp samtidig som den tilfører fuktighet tilsvarende en krem. Her er aktive ingredienser mikset med olje for et hurtig opptak i huden. Ingredienser basert på bioteknologi, som brunalge  er rik på omega 3-, 6- og 9 og bedrer hudens barrierefunksjon. Samtidig stimulerer produksjonen av naturlig hyaluronsyre i huden. Dette bedrer syntesen av collagen og tilfører cellene mer energi. Et intensivt  polysakkaride har en umiddelbart mykgjørende effekt, amaranth oil etterlater huden silkemyk. Risk ampullen før du bruker den i ansikt og på décolleté.  ELSKER disse ampullene!

Kr. 595

 

 

Wrinkle Filler – denne har du nok ikke maken til fra før?!

Påføres faktisk utenpå makeup. High-tech peptider virker muskelavslappende, mens lekre pigmenter visker ut linjene med det samme den er påført. Produktet inneholder også dobbeltvirkende hyaluronsyre, altså molekyler som pleier både hudoverflaten og som trekker ned i dybden. Overflaten vil dermed se jevnere og sunnere ut, mens linjer fylles ut av den dyptgående hyaluronsyren. Dette er en plantebasert formel, som ikke baserer seg på silikon for å fylle linjer. Produktet er fri for duftstoffer og fargestoffer.  

Kr. 990

 

 

Firming Lip Booster – til leppelinjene.

En drøm til linjer rundt munnen! Inneholder fuktighetskomponenter som chiretta og sodium hyaluronate som vil plumpe leppene, uten bruk av injeksjoner. Gir deg garantert et naturlig resultat! Gir deg en umiddelbar fuktighetsgivende effekt, reduserer fine linjer og gjenopprette en fin contour rundt leppene. 

Kr. 595

 

 

Dual Eye Solution Day & Night – alt du trenger til øyepartiet!

Et fantastisk øyeproduktet til linjer og kråketær ut fra øynene. Dette produktet inneholder både en dagkrem og en nattkrem til øyepartiet, spesielt designet for dette områdets spesielle behov dag og natt. Dagproduktet dekker mørke ringer og øker mikrosirkulasjonen. Nattproduktet reduserer hevelse, regenererer, reparerer og styrker hudens naturlige barriere. 

Kr. 1025

 

 

 

 

Innlegget er sponset, men disse produktene har vært favoritter lenge!