Vi kan alle oppleve å føle oss håpløst slitne innimellom. Dette blir særlig synlig på huden. Selv om huden er vårt største organ, oppfattes den ikke som særlig viktig av kroppens «maskineri». Joda, den beskytter oss og har finurlige funksjoner. Men om den ser litt mindre fresh ut, er det vel ikke så viktig for resten av maskineriet? Så lenge indre organer beskyttes, kan huden klare seg med mindre oppmerksomhet. 

Der er vi nok ikke helt enige med maskineriet? Vi vil jo gjerne at huden skal speile at vi tar vare på kroppen vår, selv om vi kanskje ikke alltid har vært så flinke.

Hanne ønsker seg ny hud til 50-årsdagen!

Hanne inviterte hele gjengen på 50-årslag, og følte for å freshe opp huden før hun skulle være midtpunktet en hel kveld. Hanne er sprek, sunn og tar ganske godt vare på huden sin. Men som de fleste på sin egen alder, har hun fått kjenne på hvordan livet til tider kan by på noen ekstra utfordringer, og hva dette gjør med kropp og hud. I tillegg, er hun slank og drar ikke nytte av ekstra underhudsfett. Så hvor mye kan hun gjøre for huden sin på et par måneder, ved hjelp av skreddersydde behandlinger og hjemmeprogram?

 

 

Hudpleiekur med Dr. Dennis Gross:

Vi slo oss sammen med Laila Fure, produktansvarlig for Dr. Dennis Gross i Norge. Hun forteller: – Hannes utgangspunkt er typisk for det jeg ofte ser som hudterapaut. Hun er en sprek og frisk ung dame som er opptatt av å ta vare på seg selv. Hun har sikkert brukt både endel tid og penger på hudpleie, men har nok ikke fått hjelp til å sette opp et skikkelig hudpleieprogram eller utført noen kurer for å reversere etablerte solskader.

Hanne før Dr. Dennis Gross kur

– Hanne hadde en hud som bar preg av mangel på stimulering. Den var lett dehydrert med små etablerte, fine linjer og noe mer rynker i enkelte partier. Det var grovere og finere soner om hverandre, ingen store utfordringer med hyperpigmentering, men mer generelle UV-induserte ujevnheter. Hun har vært veldig nøye med rens og gode fuktighetskremer, så den grunnleggende pleien var på plass. Vi ville fokusere på fornyelse og oppstramming og en jevnere hud på farge, tone og fremtoning, forklarer Laila Fure,.

 

 

Dr. Dennis Gross fornyer huden uten nedetid. 

Etter en god prat med Hanne om hennes livsstil med konsultasjon og forventningsavklaring, oppfulgt av grundig ansiktsanalyse, anbefalte Laila Fure å kjøre fire 3-stegs Retinol Peel med dybdemaske fra Dr. Dennis Gross Skincare. En effektiv kur mot hudaldring, med helhetlige behandlinger og hjemmeprogram.

Dr. Dennis Gross hjemmepleie:

I begynnelsen ble Hanne satt på «hyaluronsyre/hjemmeprogram», og supplerte etterhvert med mer aktive produkter. Det var viktig at Hanne begynte med en rutine med maksimal fukt, med både lav- og høymolekylær hyaluronsyre, samt en kraftdose med antioksidanter for å få fortgang på næringstilførsel og heling av småskader, i tillegg til den dyperegående fornyelsen fra retinolkuren. Hanne trengte også å komme inn i god rutine med serum og krem, dag- og nattbehandling, riktig rens, enkel peel og spf på daglig basis.

I andre runde, supplerte vi med ytterligere AlphaBeta™ Peel pads og utvalgte Ferulic & Retinol-produkter, også hjemme. Alle produkter fra Dr. Gross Skincare.

Nøkkelingredienser for Hanne

  • Hyaluronsyre – fuktighet
  • Peelpads – regenerering
  • Sterke antioksidanter – beskytter og reparerer
  • Retinol – hudfornyelse
  • Ferulic acid – fornyer og øker effekten av Retinol

 

 

Resultat av Dr. Dennis Gross kur:

Vi kunne raskt se resultater, og huden fremsto friskere, mykere og glattere for hver kurbehandling. Hannes hud ser gradvis bedre ut, mer jevn, oppstrammet og uten rødme. Tørrhet og blekhet underveis i behandlingsforløpet, det er veldig motiverende at resultatet kommer så raskt!

Etter 4. kurbehandling skal Hanne en stund fortsette på hjemmeprogram i tilknytning til kuren, og beholde gode daglig løsninger for sin hud for å opprettholde resultatet.

Hanne forteller selv at hun merket rask effekt på huden. Hun fikk merkbar ny liv til huden og gløden kom tilbake. Hun omtaler faktisk huden som en «klar og myk babyhud». Hun kaller dette for PT-timer for huden.

 

Legg merke til endring i hudstrukturen. Og linjene i munnviken og ut fra øyet. Ikke dårlig på så kort tid.

 

Konklusjon:

Du kan oppnå gode resultater på 2 måneder med produkter foreskrevet fra hudterapeut. Hanne er fremdeles kjempefornøyd!

Jeg har fulgt Laila og Hanne under hele kuren, og jeg ser stor forskjell på huden til Hanne. Umiddelbart legger man merke til gløden. Huden hennes fremstår som plumpet og godt hydrert. Jeg leger også merke til en reduksjon av små linjer. Hudstrukturen er det stor forskjell på!

 

 

Dr. Dennis Gross priser:

Behandlingsprisen ligger på ca. 1600–1700 kroner per behandling, og hjemmepleie er beregnet til ca. 3000–4000 per mnd.

 

 

 

 

Behandlingene ble sponset av Dr. Dennis Gross, men resultatet snakker for seg selv.