Green Peel® er en behandling de fleste har hørt om. Det er en fantastisk effektiv og deilig behandling. Den er også helt trygg for huden din. Det betyr at du ikke kan forvente irritasjoner i huden. En rekke klinikker i Norge tilbyr Green Peel® fra Dr. Schrammek, jeg var så heldig å få behandling av Malin hos  Beths Beauty og nok en gang er jeg strålende fornøyd! Du er i trygge hender hos Beths Beauty.  Samtidig er det utrolig behagelig å komme ned i underetasjen i Gabelsgate hvor det er mørkt, rolig og velduftende. Skuldrene senker seg automatisk.  

 

 

10 grunner til å velger en Green Peel® behandling:

  1. Green Peel® gir trygg hudfornyelse og god hudhelse, som fører til en frisk og lekker hud.
  2. Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst.
  3. Green Peel® er en real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst. Huden får økt stryke, sunnhet og spenst. Som en PT er for en sunn kropp er Green Peel® for huden din.
  4. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.
  5. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag.
  6. Huden trekker godt til seg aktive ingredienser i flere dager etter behandlingen.
  7. Green Peel® inneholder kun rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina.
  8. En glød du ikke kan sminke deg til – perfekt før en fest!
  9. Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress.
  10. Green Peel® passer omtrent alle hudtyper!

 

 

Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Men naturlig betyr ikke nødvendigvis «uten effekt». Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. I motsetning til mange sterke behandlinger på markedetå. Selv den dype Green Peel® Classic er skånsom tross sin kraftige dybdeeffekt.

 

Gløden i huden en uke etter behandlingen er fremdeles svært synlig.

 

Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Behandlingene gir en fantastiske glød!

 

 

 

Behandlingen er sponset av Schrammek Norge. Terapeutene på Beths kan denne behandlingen svært godt!