Jentene mine og jeg klipper tupper hver 3. mnd. Det har vi alltd gjort. For det fineste jeg vet er sunt hår og for å få til dette bruker vi gode hårprodukter og vi klipper tupper. Hvis vi venter for lenge med å klippe oss så vil tuppene flise seg oppover og du må til slutt klippe mer enn du ønsker. Det har til tider vært litt vanskelig for jentene å skjønne hvorfor vi gjør dette. Er det ikke bare å spare til håret blir langt? Joda, det kan man jo gjøre. Men jeg vil altså helst ha langt og sunt hår.

 

Før og etter klipp hos La Bonita. Riktignok med litt variasjon i dagslys, men du ser stor forskjell på tuppene.

 

4 tegn på at du bør klippe tupper:

  1. Du trekker hendene gjennom håret, det går glatt i begynnelsen og så stopper hendene i trått hår.
  2. Håret fliser seg oppover.
  3. Hvite prikkene på tuppene er et tegn på varmeskader i håret, forårsaket av varmeverktøy og sol
  4. Kur og balsam virker ikke like godt lenger.

 

Josefine har knusttørt hår og opplever innimellom at det klippes mer enn nørvendig fordi det er vanskelig å skille ødelagte tupper og tørt hår. På La Bonita på Strømmen klippet de akkurat det hun hadde behov for. I tillegg ga de henne er deilig rik hårkur fra Kemon, Nutrizione. Alt ble forseglet med Bellessere fuktserum og håret ser fantasttisk sunt ut! På La Bonita vet de hva de gjør!

 

 

 

Behandlingen er sponset.