Denne linjen har jeg ventet på!  DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE er synonymt med ren skjønnhet og duggfrisk hud.

DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE er effektiv hudpleie fordi:

  • Pre- og probiotika  balanserer hudens mikrobiom (bakterieflora). Prebiotika og probiotika styrker hudbarrieren, og fungerer som et beskyttende skjold mot miljøbelastende stoffer.
  • Antioksidanter gir sterke beskyttende og regenererende egenskaper.
  • Barkekstrakt fra rød lønn beskytter huden og gir økt elastisitet og spenst. Dette ekstraktet er den aller første fullt bærekraftige og klinisk testede kosmetiske ingrediensen fra resirkulert rød lønnbark.

 

 

Opptil 98 % av ingrediensene i CLEANFORMANCE har naturlig opprinnelse.

Det du derimot ikke vil finne i disse produktene er animalske ingredienser, gluten, laktose, silikon, parabener, mineraloljer, mikroplast og syntetiske dufter. Og siden BABOR-produksjonen allerede er CO2-nøytral, elsker miljøet DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE. Fortsatt ikke nok?  På toppen av alt dette planter BABOR et nytt tre for hvert solgte DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE-produkt.

 

 

CLEANFORMANCE Clay Multi-Cleanser 

En renseleire og maske i ett produkt. Rensen fjerner sminke fra dypt inne i porene i huden, og bruker kaolinleire for å fjerne overflødig talg. Inneholder 96 % ingredienser av naturlig opprinnelse, som lønnbarkekstrakt og et pre- og probiotisk kompleks.  Kaolinleire har alltid hatt veldig beroligende effekt på min hud, selv når jeg hadde en del kviser som ung . 

Bruk: Fordel over tørr hud med fuktede fingre, og skyll av med mye vann. Når produktet brukes som maske, har du den på i 10 minutter 2–3 ganger i uken. 

50 ml kr. 230

 

 

 

CLEANFORMANCE  Deep Cleansing Pads 

Disse eksklusive rensepadsene er laget av biologisk nedbrytbart materiale, som aktiveres med vann for å rense dypt ned i porene. De inneholder et pre- og probiotisk kompleks. Bruk: Bruk den strukturerte siden til å forsiktig massere huden i ansiktet. Fjerner sminke og peeler huden lett. Den glatte siden av puten fjerner øyesminke skånsomt og effektivt. Skylles av med mye vann. 

Starter Kit: 20 pads kr. 

Påfyll: 20 pads kr. 340 (refill 270 kr.)

 

 

Aktiv behandling for dehydrert og kombinert hud:

CLEANFORMANCE Moisture Glow Serum

Dette serumet gir øyeblikkelig fuktighet og en delikat glød, takket være lysreflekterende pigmenter fra et glimmermineral. Serumets hyaluronsyre og aloe vera metter huden din med intensiv fuktighet. Inneholder 98 % ingredienser av naturlig opprinnelse. Lønnbarkekstrakt gir antioksidantbeskyttelse, samtidig som den forsterker effekten av prebiotika og probiotika. Et serum som både ser bra ut på huden og virker godt i dybden. 

30 ml. kr. 450

 

 

CLEANFORMANCE Moisture Glow Cream

Denne lette kremen med lysreflekterende pigmenter skaper en øyeblikkelig delikat glød, og øker hudens fuktighetsnivå med et ekstrakt fra sukkerroerot. Hyaluronsyre og aloe vera gir en ekstra dose intens fuktighet. Lønnetrebarkekstrakt har antioksidanteffekt, og fremmer hudens elastisitet. Pre- og probiotika gjenoppretter balansen i mikrobiomet. 98 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Denne kremen har jeg brukt som deilig nattkrem. 

50 ml. kr. 450

 

 

Aktiv behandling for krevende og sliten hud

CLEANFORMANCE Revival Cream Rich

Denne fyldige kremen smelter inn i huden, slik at den føles silkemyk. Det sterkt konsentrerte komplekset av prebiotika og probiotika forsterker hudbarrieren. De beste lipider og et bærekraftig ekstrakt av lønnbark forbedrer hudens fasthet, og forhindrer de første tegn til linjer. Ideell som regenererende nattpleie. Oligopeptider fra kikerter stimulerer cellemetabolismen, og skaper et mer levende og våkent utseende. Mandelolje, makadamianøtteolje, druekjerneolje og arganolje overøser huden med rike lipider. Inneholder 98 % ingredienser av naturlig opprinnelse. 

50 ml kr. 570

 

 

Øyekrem og maske

CLEANFORMANCE Awakening Eye Cream

Denne lette kremen absorberes raskt, og gir fuktighet mens den reduserer hevelse og skjuler mørke sirkler under øynene. Prebiotika og probiotika øker hudens motstandskraft. Et naturlig bærekraftig ekstrakt fra lønnbark gjenoppretter hudens elastisitet, og hjelper til med å bekjempe de første tegn på rynker. Et kompleks av askebarkekstrakt, niacinamider og organisk silisium støtter mikrosirkulasjonen i hudvevet for å redusere mørke sirkler og oppblåsthet. 95 % ingredienser av naturlig opprinnelse. 

15 ml kr. 340

 

 

Hudfornyende nattmaske

CLEANFORMANCE Renewal Overnight Mask

Denne fyldige kremmasken virker beroligende, og gir næring til huden mens du sover. Naturlig eplepektin har en gunstig effekt på hudens naturlige fuktighetsgivende faktor (NMF). CLEANFORMANCE sine signaturingredienser – prebiotika og probiotika og et ekstrakt avledet fra lønnetrebark – forsterker hudbarrieren, og forhindrer de første tegnene på aldring. Påfør produktet 1–2 ganger i uken om kvelden, masser inn i huden og skyll av neste morgen. 97 % ingredienser av naturlig opprinnelse. 

75 ml kr. 340

 

 

Cleanformance passer alle hudtyper. Jeg anbefaler disse produktene til alle som vil ta steget inn i en verden av effektive produkter, til de som ikke vil bruke for mye penger men likevel vil ha resultat, til de som har en overbehandlet hud og trenger noe «å hvile på» og til alle som er opptatta av naturlige og effektive produkter og en sunn bakterierflora på huden.

 

 

 

Innholdet er sponset, men jeg skriver alltid min ærlig mening om produktene