Har  du lagt merke til de praktiske produktene fra Nordic Treat?  Firmaet ble etablert i 2008 og kan by på deilige sheet-masks, eye-patches, hudvennlig desinfisering og en rekke praktiske produkter som gjør hverdagen litt enklere for hudnerder som meg.

Nordic Treat er de eneste i markedet som benytter en norsk formel med naturlig mineralvann/kildevann. Dette inneholder meget beskjedne mengder salt og ligger i Fyresdal i Telemark. Vannet tas ut kun 570 meter fra fabrikken og holder en konstant temperatur på 8ºC hele året. Klimaet som vannkilden ligger i har temperaturer fra ca 30ºC om sommeren og minus 30ºC om vinteren. Tenk deg hva en temperaturregulerende egenskap som dette kan gjøre med huden.

 

 

Mine favoritter fra Nordic Treat:

Nordic Treat Black Magic Mask

Den sorte masken er en norsk formel med detox-effekt og kildevann fra Telemark. Fukter, lysner og roer ned huden. Den friske følelsen av ren hud får du fra avgiftende kull. Sodium Hyaluronate, Glycerin, Aloe Vera, Jojobaolje, Sheasmør og Lakrisrot fukter huden rikelig og gir en jevn hudtone. Rent kildevann gir huden en forfriskende følelse. En mengde nyttige ingredienser for huden!

Nordic Treat  Ansiktmaske Glød

Ansiktsmaske av Tencel som inneholder en unik kombinasjon av antioksidanter og vitaminer gjennom bruk av multer. Dette er en fuktbombe med norsk kildevann fra Telemark. Den dynker huden i ingredienser og huden gløder virkelig etter bruk!

Mitt tips: Litt ekstra luksus er det å legge den sorte masken først og deretter glød masken. Selvfølgelig på nyrenset hud.

 

 

Nordic Treat Eye Patch

Virkelig god maske til øyepartiet, En av mine favoritter! Tilfører huden fuktighet, og etterlater den glatt og silkemyk samtidig som den gir behagelig kjøling og reduserer poser og mørke ringer under øynene.  Rik på glutation (antioksidant), bidrar til å støtte hudens reparasjonsmekanismer, stimulerer stoffskiftet og gjenoppliver hudens ungdommelige glød, stimulerer til cellefornyelse, dypt fuktighetsgivende og fungerer på et molekylært nivå uten irritasjon. Den inneholder tre viktige vitaminer for huden vår:

  • A-vitamin
    (Retinyl Palmitate) er det eneste vitamin som oppnår strukturell DNA fornyelse inne i cellene. I tillegg til å øke cellefornyelsen, er Vitamin A unik i forhold til andre mer kjente fruktsyrer.
  • C-vitamin
    (Magnesium Ascorbyl Posphate) er en antioksidant som forbedrer kroppens forsvarsmekanismer, og er avgjørende for utvikling og reparasjon av skadet vev og blodårer.
  • E-vitamin
    (Tocopheryl Acetate) gir mykere og yngre hud. Vitamin E er en antioksidant ideell for dehydrert og sensitiv hud, og beskytter cellemembranen mot skadelige frie radikaler.

Masken sitter godt på huden så denne kan du bruke mens du jobber eller ser på TV.

 

Produktene i innholdet har jeg fått av min venninne Tone. Her kan du lese mer om alle produktene til Nordic Treat: Nordic Treat