Har du hørt om «We Love Deodorant»?

Jentene og jeg har testet disse deodorantene i sommer. Vi er svært kritiske til deodoranter og kun noen få antiperspiranter har så langt falt i smak.
Når to av oss er tenåringer og vi alle trener mye sier det seg selv at svettelukten kan ta litt overhånd innimellom. Vi var svært skeptiske til naturlig deodorant og innstillt på å teste disse grundig.

Dette ser vi etter i en deodorant:

  • Null svettelukt
  • Tørre armhuler
  • Ikke for mye duft
  • Ingen irritert hud

 

 

We Love Deodorant

Disse deostikkene er 100% naturlige. De inneholder ingen syntetiske ingredienser, og er sunne for både deg og planeten vår. De naturlige ingrediensene i deodorantene har en beroligende og fuktighetsgivende effekt. Den myke deodoranten absorberes raskt av huden, tetter ikke porene og holder deg fresh hele dagen på en naturlig måte! Hovedingrediensen er økologisk kokosolje så deodorantene smelter inn i huden. Maisstivelse trekker til seg fuktighet/svette mens natron nøytraliserer lukt. Deodorantene fra We Love The Planet er Eco-Control og Natural Cosmetics Standard sertifisert.

We Love Deodorant kommer i disse duftene:

  • We Love Deodorant Sweet Serenity har en deilig duft av rose og milde urter.
  • We Love Deodorant Lovely Lavender har en deilig duft av mild lavendel.
  • We Love Deodorant Forever Fresh har en forfriskende duft av rene sitrus og milde urter.
  • We Love Deodorant Original Orange har en deilig duft av solmodne appelsiner.
  • We Love Deodorant Mighty Mint har en forfriskende duft av mynte og velduftende rosmarin.
  • We Love Deodorant So Sensitive har en mild duft av grønne blader, mandel og hvite pioner.

 

 

Dette synes vi om We Love Deodorant

Vi har brukt deodorantene hver dag i hele sommer, gjennom jobb, skole, treninger, stress og varme dager.  Jeg ville aldri skrevet et eget innlegg om deodorant om vi ikke var helt overbevist. Disse deodorantene funker! De klikker av på alle punktene over for oss alle tre. Endelig et naturlig merke som gjør jobben!

Ved påføring tenkte jeg først at disse kanskje etterlater litt mye produkt på huden. Det er ikke noe problem i det hele tatt og vi venner oss raskt til å bruke et lett trykk på hånden ved påføring. Huden holder seg tørr og velduftende hele dagen og vi ser absolutt ingen irritasjon i huden, som opplever med noen antiperspiranter. Vi er overbevist og må nok kjøpe inn et eget lager etter denne testingen.

 

Sliter du med irritert hud under armene bør du teste We Love Deodorant So Sensitive, den er mild nok for huden med likevel en effektiv deodorant.

 

 

Produktene er sponset til testen. Du finner de her: I love