Vi kan bare innse at høsten nærmer seg. Jeg håper du bruker solfaktor hele året og ikke legger den på vent til neste sommer. Men hva med de andre produktene du har skaffet til sommerferien? Har huden glede av disse utover høsten også?

 

 

Min sommerhudpleie blir også høsthudpleie!

Doctor Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser

Dette er ikke bare en rens, men også en detox. Det er en rens med virkelig wow-faktor!  Doctor Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser kombinerer den innovative Lipo Therm (varmende) formelen med en kraftfull utrensende effekt. Dette gir en supereffektiv rens utenom det vanlige: en oljebasert dyprens med en intens varmende effekt.  Når balmen påføres huden (den skal ikke fuktes på forhånd) smelter den om til en silkemyk konsistens som forsiktig varmer huden og åpner porene. Når den masseres på huden, med fuktede fingertupper, får den en melkeaktig konsistens fjerner dyptliggende smuss. Varmen og den effektive rensen fører til at ingredienser som påføres huden etterpå absorberer bedre. Den utrensende effekten er en bonus for alle hudtyper. Komplekset med aloe vera og brokkoliekstrakt beskytter mot frie radikaler og spesielt forurensing. Komplekset stimulerer huden til å produsere naturlige detoxenzymer og beskytter mot fuktighetstap. Dette er en rens jeg stadig vender tilbake til. I sommer valgte jeg denne fordi den effektivt fjerner alle rester av solfaktor og eventuell make-up. Du kan selvfølgelig bruke denne hele året. Den renser effektivt nok til å fjerne «all day foundation» og solfilter vi ikke vil sove med. 

Kr. 655,-

 

 

Doctor Babor PRO Vitamin C-konsentrat

Inneholder 20% stabilt vitamin C. Takket være sin antioksidative effekt minimerer det pigmenteringsmerker, aldersflekker og ujevn hudfarge. Huden ser jevnere ut og utseendet på fine linjer og rynker reduseres. C-vitamin har intenst antioksidativ effekt og har vist seg å nøytralisere frie radikaler. Det reduserer eksisterende oksidative skader som pigmenteringsmerker og melaninforskyvning, fremmer kollagenproduksjon og gir huden et fastere utseende.

Brukes om morgenen og / eller kvelden etter rengjøring. Påfør ansikt, hals og bryst. Vent et øyeblikk ør du påfører krem slik at serumet får trekke godt inn i huden.  Utelat øyeområdet. Følg på med solkrem om morgenen og påfør en fuktighetsgivende krem om kvelden. Jeg bruker C-vitamin på huden hele året og på sommeren er det spesielt viktig med den lysnende effekten og at den gir masse antioksidanter.

Kr. 1430

 

 

Babor After Sun Fluid

Engangsampuller med et aktivt konsentrat som har umiddelbart avkjølende effekt på huden. Beroliger umiddelbart en stresset hud, lindrer rødhet og hjelper huden med å revitaliseres. Hemmer inflammatoriske prosesser med ekstrakt av poria cocos og styrker hudens motstandskraft og regenereringsevne. Disse er en ren nytelse både på solferien og ellers. Jeg har de alltid med på ferie og eventuelle rester kan jeg bruke utover høsten. Huden har alltid godt av beroligende og fuktighetsgivende ingredienser!

Kr. 470

 

 

Babor Skinovage Calming Bio-Cellulose mask

Hud kan være genetisk sensitiv, eller den kan bli sensitiv som et resultat av miljøet rundt oss eller vår livsstil. Skinovage Calming roer huden, booster dens motstandsdyktighet og reduserer hudens hypersensitivitet.  Intensive Calm ekstrakt, en aktiv ekstrakt fra Albatrellus ovinus (sheep polypore) reduserer raskt rødhet og roer huden. Dermed forebygger den hypersensitive reaksjoner på et tidlig stadie. Siden disse produktene er laget for sensitiv hud inneholder de ingen fargestoffer. 

Skinovage Calming Bio-Cellulose mask med pullulan og hyaluronsyre gir intens fuktighet og roer huden kraftig. Biocellulose fra fermentert kokosvann gir intens fuktighet, mens sink angriper bakteriene som fører til utbrudd. Den fine bio-cellulosen i masken former seg naturlig etter din ansiktsform. Masken bør virke i 15-20 minutter. Andre ingredienser:allantoin og panthenol. Nydelig på solbrent hud! Redder all irritasjon i huden hele året!

Kr. 710 for 5 stk.

 

 

 

 

Innholdet er sponset, men dette er noen av mine favorittprodukter!