En sunn hud har en lekker og jevn utstråling. Dr. Schrammek er kjent for produkter som sørger for  sterk og sunn hud gjennom å stimulere huden til økt aktivitet uten uheldig og unødvendig stress og belastning. Kunsten med å stimulere huden uten uheldig stress, ved hjelp av naturens helende, nærende, styrkende og beskyttende virkning er oppsiktsvekkende. Schrammek bruker virksomme ingredienser fra naturen fremfor kjemikalier. Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig etter mer effektive nye medisinske «findings». Et overordnet mål i all behandling er at huden selv hjelpes til å rydde opp i eventuelle ubalanse og gradvis styrkes med økt spenst, volum og sterk hudbarriere som resultat. Ved å styrke hudens eget forsvar oppnås ikke bare effektive kortidsresultater, men også svært imponerende langtidsresultater. Jeg er kjempeglad i disse produktene, da de alltid gir meg resultat – helt uten irritasjon og nedetid. 

 

 

Lekker glød med Dr. Schrammek på 15 min

Noen føler at huden blir mer gusten av solen, andre opplever at regn og gråvær gir huden et trist preg. Uansett har det alltid samme fellesnevner : opphopning av døde hudceller på hudoverflaten. Når disse hoper seg opp hindrer de avfallsstoffer å trekke ut av huden og gode ingredienser (som fuktighet) inn i huden. Ved å bruke 15 min på en mild peeling som fjerner de døde hudcellene fra hudoverflaten, samt å tilføre ekstra pleie, vil huden din se mange hakk sunnere ut med en gang.

I sommer selger Schrammek et «home SPA kit» som sørger for egenpleie med den perfekte dose av fukt, glød og time-out. Forbred deg på en jevnere, sunnere hudoverflate og en strålende vakker hud med optimal fuktbalanse. Sommerens kitt innheolder:

  • Perfect Skin Peeling 50ml
  • Moisture Plus Ampuller 7stk (Nyhet)
  • Alocalm Gel Mask 75ml
  • Dr Schrammek Cooling Eye Mask

 

 

Dr. Schrammek Perfect Skin Peeling – 2 min

Perfect Skin Peeling er en kremete ansiktspeeling som skånsomt fjerner overflødig talg og døde hudceller. Forfiner porer og vitaliserer hudtonen. Inneholder små vokskuler som skånsomt eksfolierer huden uten å skade. Et perfekt hjemmeprodukt som renser grundig og fjerner grove og tørre flekker. Jeg liker den mye konsistensen kombinert med mild skrubb. Med denne fjerner jeg døde hudceller og øker sirkulasjonen samtidig.

 

 

Dr. Schrammek Moisture Plus Ampoule – 30 sek.

Synergisk effekt av to hyaluronsyrer, tverrbundet (NY) og lavmolekylært, samt effektiv ekstrakt av Paracress for muskelavslapping, og reduksjon av mimikk linjer. Blir absorbert av huden umiddelbart. Små rynker reduseres umiddelbart; huden blir revitalisert og fuktet innenfra. Refilling av fuktighetsdepoter i huden, reduserer tørrhetslinjer og kan brukes av alle hudtyper og aldre. Uten mineralolje, parabener, PEG som inneholder emulgatorer, silikoner og dufter. Jeg aksler ampuller og dette er en av favorittene!

 

 

Dr. Schrammek Alocalm Gel Mask – 10 min.

Med hele 60% aloe vera er Alocalm Gel Mask en høykonsentrert maske ideell for en irritert, kløende hud. I tillegg inneholder denne lette, oljefrie masken hyaluronsyre og phantenol. Den perfekte After Sun masken i sommer. Produktet som kan bli redningen etter “ litt mye” sol på en flott sommerdag. Reduserer irritasjoner og forsyner huden med rikelig fukt. Anbefales gjennom hele sommeren. Sval og veldig fuktighetsgivende og beroligende når min hud er stresset.

 

 

Dr Schrammek Cooling Eye Mask

Disse padsene skal oppbevares i kjøleskap eller fryser.  Du legger de på øynene når peelingen og masken virker, eller når du er sliten i øyne.

Med Schrammek får du ganske raskt en hud i balanse. En hud som fikser sine problemer og gir deg en sunn hudhelse.

 

 

Innlegget er sponset, men produktene har jeg valgt selv.