Når huden eldes serveres den mindre oksygen og næring. For eksempel har du halvert antall fine blodårer i huden når du nærmer deg 75 år. Med færre årer kommer mindre blod og dermed mindre oksygen og næringsrikt blog til huden.  Resultatet av dette er en litt grå og livløs hudfarge. Vi ønsker derfor å øke blodsirkulasjnen i huden.

 

slender young girl doing a headstand of yoga on a brick wall background and a window

 

Ved siden av litt ekstra massasje ved rens og påføring av krem kan du forsøke å holde hodet opp ned i 3 minutter hver dag. Du er kanskje ikke så god på å stå på hodet? I tilfelle kan dette gjøres ved å ligge på sengen med hodet utenfor sengekanten, eller ved en yogaøvelse. Etter tre minutter vil du se en mild rødhet og på sikt kan dette gjøre mye for hudens sirkulasjon, funksjon og glød.

 

Gjør et forsøk!