Mitt hår er langt og tungt, og helt uten bevegelse eller fall. Det er sunt og dermed er jeg fornøyd, men innimellom ønsker jeg med i det minste litt mer volum. Det er et håpløst ønske, har jeg funnet ut. Om håret virker litt volumøst en kort stund, så faller det sammen innen en time.  Nordisk hår er tynt og fint og kommer ikke automatisk med fylde, men jeg har samlet noe triks som hjelpe meg. Jeg har også, for første gang, funnet produkter som gir meg litt mer volum.

 

 

 

7  tips som gir deg ekstra volum:

  1. Riktig klipp er viktig for alle, også for oss som ønsker mer volum. Men rekker du ikke en tur til frisøren kan du likevel prøve tipsene under.
  2. Vask: Bruk en lett balsam når du vasker håret, og bruk den kun i tupper og lengder. Balsam inn mot hodebunnen vil gjøre håret tungt og vanskelig å forme. Shampoo og balsam som skaper volum er absolutt en fordel. Noen hevder til og med at balsam før shampoo gjør underverker. Du får pleie til håret, men vasker ut overskuddsprodukt som tynger håret. Dette gir en luftig følelse.
  3. Styling: Bruk et skum  eller en spray (eller begge deler) som gir volum, i håndkletørt hår helt innerst mot hodebunnen. Jeg synes spray fungerer best, jeg er nok litt klønete med plassering av skum.
  4. Føn håret med hodet opp ned. All føning i motsatt retning i forhold til hvordan håret normalt faller vil skape ekstra volum. Du kan med fordel fjerne tuppen av føneren, den fikserer luften og uten denne vil tørkingen være mindre konsentrert og skape mer bevegelse. Avslutt med kalt luft som fikserer.
  5. Flytt skillen. Går du alltid med samme skill har håret lett for å bli flatere og flatere i mot hodebunnen. Det kan derfor gi mer volum å flytte skillen eller å gre håret bakover.
  6. Tørrsjampo gjør fuktighet og fett om til volum. Fordel jevnt i seksjoner fra hodebunnen, hvis du ønsker litt ekstra fylde. Jeg bruke tørrsjampo nesten daglig.
  7. Føler du at du mangler «det lille ekstra» ? Tupper! Men gjør det forsiktig og gjerne med en tupperingskam slik at du ikke skader håret. Jeg tuperer kun når jeg setter opp i hestehale med litt ekstra volum. Det viker alltid! Men er litt slitsomt å gre ut..

 

 

Produktene som gir meg ekstra volum:

 

Hårpleie som gir ekstra volum har aldri funket på meg, så jeg var rimelig negativ til disse produktene også. Er det ikke bare umulig å gi det lange, tunge håret volum? JOICO JOIFUL Volumizing Shampoo, Conditioner og Styler virker! Forbered håret på et luksuriøst, langvarig og fyldig resultat med denne skikkelig skummende sjampoen som skånsomt fjerner både oljer og urenheter som tynger ned håret. Hvert hårstrå etterlates rengjort, glansfullt og unikt pleiet. Jeg lover det ekstraordinæ volum med en naturlig følelse.Hver gang jeg vet jeg vil ha litt mer volum i frisyren bruker jeg disse produktene.

 

Dette er et mirakel i sprayform! KMS Addvolume Volumizing Spray gir opptil 70% mer volum i håret. Jeg kjenner så godt at håret virker tykkere. Den fantastiske sprayen inneholder ikke alkohol og gir håret fyldighet som varer. KMS Addvolume Volumizing Spray beskytter håret mot varme. Dermed gjøres håret fyldig og flott samtidig som det beskyttes mot slitasje fra stylingapparater. Jeg sprayer i håret før jeg tørker håret med føner.

 

Goldwell Kerasilk Style Foretrekker du skum? Da velger du Bodyfying Mousse som gir vektløs volum til håret, med en silkemyk finish.Varmebeskyttende. Gir godt hold, selv til mye volum og krøller.

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy.