I dag kommer solkremen i like mange varianter som annen hudpleie. Du kan gå for en solkrem som kun beskytter deg, velg i tilfelle alltid høy SPF. Eller du kan velge en av de høyteknologiske solkremene som i tillegg til beskyttelse pleier huden din på lik linje med dine aktive hudpleieprodukter. Jeg velger selvfølgelig innenfor denne siste kategorien. Jeg bruker både tid og penger på å holde huden ved like hele året, så jeg kan ikke gi dette helt opp når solen skinner. Det er minst like viktig å ta vare på huden sin disse månedene. Hvor raskt huden vår utvikler rynker eller pigmenteringsforstyrrelser, bestemmes i stor grad av ytre faktorer. Så beskyttelse er et viktig skritt mot vakker hud.

Babor har akkurat lansert en helt ny, avansert solserie. Du kommer til å bli like begeistret som meg! Disse nye produktene er mer enn bare en solkrem. De gir ikke bare 360 ° beskyttelse mot foto aldring, men beskytter i tillegg huden mot generell hudaldring og aldring grunnet forurensingen rundt oss. Jeg er svært fornøyd med beskyttelse, konsistenser og innhold, bare les dette:

 

 

DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR

Alle de fire DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR-produktene inneholder en nøyaktig koordinert kombinasjon av aktive ingredienser:

  • Protec-komplekset med solsikkeekstrakt og tanniner fra tara-busken beskytter mot foto aldring forårsaket blant annet av blått lys og IR-stråling. Dette plantebaserte komplekset har spesielt høyt antioksidasjonspotensiale. Det støtter mitokondriell aktivitet, og sikrer dermed høye cellulære energinivåer, selv i tilfelle av oksidativt stress. Viktigst av alt: den inneholder et ekstrakt av cassia didymobotrya, som aktiveres i det nøyaktige øyeblikket når UV-stråler angriper DNA, og dermed beskytter huden og reparerer skader som allerede har oppstått. 
  • Bredspektrede filtre gir helårsbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråling.
  • Svært effektive antioksidanter (vitamin E og vitamin C) er innebygd i en bærerkapsel som aktiveres av UV-lys for å beskytte huden mot hudaldring forårsaket av forurensing eller nanopartikler. Dette sikrer levering av vitaminer i huden, der og når det er behov for de. 
  • Matriksdannende biosakkarider danner en beskyttende film på overflaten av huden, og styrker øyeblikkelig hudens naturlige beskyttelsesbarriere og forhindrer skadelige miljøstoffer eller smusspartikler fra å trenge inn i huden. 

Disse moderne formuleringene er fri for parfyme og kunstige fargestoffer og føles superlett på huden. Er det ikke utrolig tilfredsstillende med så mange, gode aktive ingredienser i solproduktene?!

 

Mattifying Protector SPF 30

Mattifying Protector SPF 30 Denne ultralette lotion inneholder signatur PROTECT CELLULAR aktive ingredienser og mattende pigmenter for en jevn og matt effekt. Jeg bruker denne daglig under makeup og den passer perfekt til deg som sliter med akne eller kombinasjonshud og til deg som synes du blir for blank med vanlig solkrem. 50 ml kr. 395

Protecting Balm SPF 50

Protecting Balm SPF 50 Denne lette balsamen absorberes raskt og etterlater en ikke-klebrig følelse. I tillegg til signaturen PROTECT CELLULAR aktive ingredienser, inneholder den et kompleks av beta-glucan, N-acetylethanolamine og panthenol, som har en intenst beroligende og regenererende effekt på huden.  50 ml kr. 395

 

Body Protection SPF 30

Body Protection SPF 30 – Denne lette kroppslotionen er ideell for alle med en aktiv livsstil. Signaturen PROTECT CELLULAR aktive ingredienser gir all-round beskyttelse for huden. I tillegg gir en pære-kaktusekstrakt en intenst fuktighetsgivende effekt. 150 ml. kr. 470

 

De-Stress & Repair Lotion

De-Stress & Repair Lotion After-sun for ansikt og kropp som kjøler huden, absorberes raskt og fremmer hudregenerering.  Et aktivt kompleks av Albatrellus ovinus (saue polypore) ekstrakt har en øyeblikkelig beroligende effekt slik at huden raskt blir mindre varm og irritert.  Sikoriekstrakt har en effekt svært lik vitamin D, da det styrker det molekylære nettverket og dermed hudens eget beskyttelse.  Ekstra bonus: en «tanning accelerator» hentet fra en pepperekstrakt. Den stimulerer melaninsyntesen, fremmer økt pigmentdannelse og bidrar til en raskere, mer holdbar og jevnere brunfarge. Huden vil se fresh ut lenger.  150 ml kr. 395

 

Legg merke til!:

  • De-Stress & Repair Lotion After-sun  inneholder en «tanning accelerator» hentet fra en pepperekstrakt. Den stimulerer melaninsyntesen, fremmer økt pigmentdannelse og bidrar til en raskere, mer holdbar og jevnere brunfarge. Huden vil se fresh ut lenger.
  • Ingrediensene som hjelper hudens egen beskyttelse aktiveres av solen og sendes direkte dit behovet er størst i huden din.

Jeg er overlykkelig over at det finnes så avanserte solprodukter! Anbefaler deg teste, du vil bli like begeistret som meg.

 

 

 

 

Innlegget er sponset, men jeg skriver alltid om min egen erfaring med produktene.