Noen ganger er jeg så heldig at jeg fritt får velge produkter jeg vil teste. Jeg er kritisk til hva jeg takker ja til å bli tilsendt for testing, så jeg kommer sjelden over noe som ikke svarer til forventningene. Men å velge helt selv, det blir litt «juleaften» selv for meg. Jeg har brukt PCA skin i flere omganger i mange år og vet at hele serien er av høy kvalitet. Å velge mine favoritter i denne serien ble faktisk litt vanskelig, men ganske snart ble det klart for meg at disse skiller seg ut:

 

 

Hva er PCA Skin?

PCA SKIN fremmer en sunn hud med vitenskapelig dokumenterte produkter. PCA SKIN har vært og fortsetter å være en pålitelig innovatør i utviklingen av svært effektive profesjonelle behandlinger og daglige pleieprodukter. Visjonen er å gi resultatorienterte hudpleieløsninger som støttes av vitenskapen for å fremme en sunn hud. PCA Skin har klinisk dokumenterte produkter til sensitiv hud, rosacea, eksem, akne, uren hud, solskader og til deg som ønsker å ivareta en god hudhelse lengst mulig.  PCA SKIN  anbefales av den amerikanske kreftforeningen.

 

 

Ankis topp 5 fra PCA Skin:

 

PCA Skin Cleansing Bars

Halvparten av renseproduktene fra PCA Skin kommer i bar-form, altså som et såpestykke i en krukke. Selvfølgelig med hels hudvennlig pH-verdi! Det skal mye til at et renseprodukt blir et av mine favorittprodukter, men disse er helt fantastiske. Jeg var skeptisk første gang jeg testet, men nå elsker jeg de. De er hygieniske, lett i bruk og svært effektive. Den nyeste i gjengen er denne:

1. PCA Skin Daily Cleansing Bar

Svært effektiv, men skånsom rens som passer alle hudtyper. Irriterer ikke huden og kan brukes hver dag. Produktfordeler: Fjerner smuss, talg og urenheter uten å strippe huden for fuktighet, gir en ren og frisk følelse og den er formulert med fuktighetsgivende antioksidanter, inkludert grønn te og jojobafrøolje.

 • Glyserin virker fuktighetsgivende og mykgjørende
 • Green Tea Extract tilfører mengder med antioksidanter , vitaminer og mineraler.
 • Jojoba Seed Oil er naturlig mykgjørende og en effektiv kilde til fuktighet.

Fukt den medfølgende svampen og jobb opp et mykt skum, påfør huden, masser og vask av med lunket vann. Klapp huden tørr. Det følger med 3 svamper, vi anbefaler å bytte de ut hver måned. Svampene kan vaskes i maskin i pose. NB; legg svampen til tørk på lokket etter bruk.

Kr. 655

 

 

Endelig en skikkelig rik øyekrem!

2. PCA Skin Ideal Complex Restorative Eye Cream

Et nytt revolusjonerende produkt for øyenpartiet som skal gi synlige resultater på fine linjer og rynker raskt! Kremen fremstår som en blanding av lett og rik i konsistens. Vanskelig å forklare. Den skal styrke, forme og løfte huden rundt hele øyenområdet, inkludert øyelokket. Den unike formulaen inneholder det nyeste innen forskning og gir hurtig fantastiske resultater. Tilsetningen av optiske diffusorer gir øyeblikkelig lysnende effekt og etterlater øyet frisk og sunt, det ses direkte etter påføring. Også formulert i en gel, Ideal Complex Revitalizing Eye Gel, for de som foretrekker en lettere tekstur. Egnet for deg som er allergisk også. Denne øyekremen kjenner jeg gir huden min mye og jeg opplever at huden mykgjmøres umiddelbart. Elsker den!

Kr. 1300

 

 

MÅHA-produkter til voksen hud:

3. PCA Skin C&E Advanced with Hexylresorcinol and Silymarin

Du bør absolutt implementere et C-vitamin produkt i din daglige hudpleierutine for å opprettholde en sunn glød, beskyttelse og styrke. Dette er det første kosmetiske produktet som inneholder hexylresorcinol, silymarin og maksimal konsentrasjon av ren vitamin C og E. Slike produkter får jeg lykkefølelse av!! Produktet  styrker, mykgjør og lysner huden. C- og E-vitamin nøytraliserer angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff!

Kollagen-stimulerende og melaninhemmende ingredienser reparerer huden. Potente antioksidanter beskytter mot aggresive UVA/ UVB- stråler. Anti-inflammatoriske egenskaper gir beskyttelse mot frie radikaler. Etter rens og toner påfører du serumet på ansikt og hals. En lett prikkende følelse kan oppstå. Følg opp med dagkrem med SPF, og om kvelden, din nattkrem.

Viktige ingredienser:

 • 20% L-Ascorbic Acid (vitamin C) reduserer tegn til aldring
 • 5% Tocopherol (vitamin E) reverserer aldringstegn årsaket av UV-stråler
 • 1% Hexylresorcinol lysner pigmentert hud
 • 1% Silymarin beroliger rød og inflammert hud

Kr. 1575

 

 

4. Retinol Treatment for Sensitive Skin

Retinol er en superhelt og et virkestoffet som anbefales av alle, leger og hudpleiere, for å virkelig endre hudens struktur og få has på linjer/rynker, pigmenteringer, slapp hud. Jeg bruker alltid  Retinol på huden, og velger nesten alltid retinolbehandling for sensitiv hud. Jeg ønsker effekt, uten å irritere huden min.  Denne milde retinoloppløsningen skal redusere tegn på aldring uten irritasjon. Retinol kombineres her med niacinamid, Inflacin® og det patenterte OmniSome leveringssystemet for mindre irritasjon uten å gå på akkord med effekten! Dette er også det perfekte Retinol produktet å begynne med om du aldri før har brukt Retinol! Det passer alle hudtyper og vil gi huden en mild, men effektiv tilvenning til Retinolens aktivitet.

 • Stimulerer cellefornyelsen for å minimere tegn på aldring
 • Ideell for de med sensitiv hud eller for helt nye retinol-brukere
 • Reduserer rødhet og en ujevn hudtone
 • Vitamin A – hjelper til med å fremme en klar hud og en jevn hudtone
 • Niacinamide – et beroligende antioksidant som opprettholder hudens fuktighet og reduserer aldersrelatert misfarving og rødhet
 • Hexylresorcinol – bidrar til å fremme en jevn hudtone og roe huden
 • Inflacin® – en patentert kosmetisk ingrediens som reduserer aldring

Start forsiktig med 2 ganger i uken på kvelden. Øk deretter til hver kveld. Mild rødhet og irritasjon forventes i starten, det er helt normalt. Bruk alltid dagkrem med solfaktor.

Kr. 1550

 

 

Alltid SPF!

Jeg MÅ velge SPF som et av mine favorittprodukter, når serien har et produkt jeg synes hever seg over mange av konkurrentene:

5. PCA Skin Sheer Tint Broad Spectrum SPF 45

Denne er en av bestselgerne i serien! Den anbefalles også av The Skin Cancer Foundation i USA. Det er en farget dagkrem/solkrem som skal tilpasse seg din fargetone! Vannfast solfaktor gir ren beskyttelse med et boost av antioksidanter! Rent fysisk solfilter og vannfast. Antioksidantet ubiquinone bekjemper frie radikaler og motvirker skade.  Kan benyttes alene eller under makeup, den vil da fungere som en primer. Elsker konsistensen! Elsker fargen!

Kr.  660

 

 

 

 

Innholdet er sponset, men jeg skriver ærlig om mine favoritter.